Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Mit tegyek, hogy ne locsoljana...

Mit tegyek, hogy ne locsoljanak meg? Hogyan értessem meg velük, hogy nem szabad?

Figyelt kérdés

Már voltak itt nálunk 3-man is. Az egyikük tök jól megértette, a másik 2 annak ellenére is meglocsolta a nyakamat, hogy elmondtam, hogy ne...

Nem hisztizésről van szó, hanem ha a hajamra fújják, akkor kihullik (akkor is, ha a végére fújják), ha a nyakamra, akkor kijön az allergiám, kb 2 hétig ekcémás lesz, ha a ruhámra, akkor ugyanúgy ekcémás foltok jönnek ki rajtam, mert allergiás vagyok az illatanyagokra (és ezekben az olcsó kölnikben szinte csak azok az anyagok vannak, amikre allergiás vagyok).

Kb 15 perce fújtak a nyakamra, és már eszméletlenül viszket... Direkt elmondtam, hogy ne, erre amikor megöleltek, ráfújt egy csomót... Váá de mérges vagyok...

Szerintetek mit csináljak? Úgy látszik, egyesek nem értenek a szép szóból..

2012. ápr. 9. 09:03
1 2
 11/20 anonim válasza:
71%

barátnőmnek azt javasoltam annó régen hogy locsolja vissza őket barackillatú kölnivel...

Mármint kínálja meg őket barackpálinkával és "véletlenül" öntse rájuk! Majd utána jokat viccelődjön hogy milyen "kellemes" barackillatuk lesz tőle!

Mondjuk barátnőm burkoltan érthetővé tette hogy ez bizony viszontlocsolás volt azért mert "csakazértis" meglocsolták és következő évben már csak 1 ember locsolta meg akarata ellenére!

Neki bevált de ez a családod tolerálásától függ hogy megcsinálhatod-e!

2012. ápr. 9. 10:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez a bajom a pacsulitól,ekcémás vagyok,a fejem szakad szét az ilyennillattól,nálam még a saját parfüm se megoldás,mert 1-2 fújásnál többet abból sem birok.

Mondjuk én mióta tehetem (16 elmúltam) lelépek husvétkor.

Idén először dolgozomhúsvét utáni napon (holnap),kollégákat nem tudom még hogy fogom kikerülni,nem tudtam szabadnapot kivenni.

De inkább leszek bunkó minthogy viszkessek 3 hétig.

2012. ápr. 9. 11:55
 13/20 anonim válasza:
68%

Szerintem aki a kérésed ellenére is meglocsol azzal lehetsz bunkó!

Pláne ha nem képes felfogni hogy kiütésed lesz tőle!

Nem is értem mi játszódhat le egy ilyen emberben aki végeredményben tudja hogy bajod lesz ha meglocsol, mégis megteszi...

2012. ápr. 9. 13:58
 14/20 A kérdező kommentje:

Én 18 vagyok, szóval még itthon lakok, és nem csak én vagyok nő a családban...

Már tiszta vörös a nyakam, ráadásul annyira viszket, hogy megőrülök!!:(((

Mondjuk azóta csak 2 pasi jött locsolkodni, én meg nem mentem le az emeletről, rosszul vagyok címszó alatt..

Remélem nem lesz olyan durva a bőröm, mint tavaly.. Véresre vakartam éjjel álmomban, annyira ocsmány volt, hogy 1 hétig suliból is hiányoztam.. Hiába kentem elocomos krémmel, nem segített...

2012. ápr. 9. 14:01
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

kérdéstől eltérve picit:

locoid lipocream 0,1%-os vagy exxema

(előbbi vényköteles,utóbbi nem)

próbáld ki ezeket,nekem ezek váltak be,de már akkor kezdd el kenni amikor érzed hogy ki fog jönni,igy nem jön elő annyira durván

most meg menj,fürödj meg alaposan,és ne menj le az emeletről ha jön valaki.

2 nap alatt elfelejtik hogy "bunkó voltál és nem mentél le." tegyél rájuk magasról ha ilyen érthetetlenek

2012. ápr. 9. 14:09
 16/20 A kérdező kommentje:
Ezeket próbáltam, nem jöttek be. Az exxema még rontott is a helyzeten
2012. ápr. 9. 14:17
 17/20 anonim ***** válasza:
calcium sandoz
2012. ápr. 9. 18:37
 18/20 anonim válasza:
100%

Egyszerű: NE nyisd ki az ajtót, ha csengetnek, és akkor csak elmennek!!!

:)

2012. ápr. 10. 20:30
 19/20 anonim válasza:
Szereld le a kilincset
2012. ápr. 14. 19:04
 20/20 anonim ***** válasza:

mond meg anyudnak,hogy verje meg aki beköjön

csak poén

tegyél vizesvödröt az ajtó tetejére,és ha bejönnek elmozdul,mind a fiú fejére LOCCSAN!

csak értesítsd a családtagjaidat hogy ki ne menjenek xd

2012. dec. 17. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!