Mit tegyek, hogy ne locsoljanak meg? Hogyan értessem meg velük, hogy nem szabad?
Már voltak itt nálunk 3-man is. Az egyikük tök jól megértette, a másik 2 annak ellenére is meglocsolta a nyakamat, hogy elmondtam, hogy ne...
Nem hisztizésről van szó, hanem ha a hajamra fújják, akkor kihullik (akkor is, ha a végére fújják), ha a nyakamra, akkor kijön az allergiám, kb 2 hétig ekcémás lesz, ha a ruhámra, akkor ugyanúgy ekcémás foltok jönnek ki rajtam, mert allergiás vagyok az illatanyagokra (és ezekben az olcsó kölnikben szinte csak azok az anyagok vannak, amikre allergiás vagyok).
Kb 15 perce fújtak a nyakamra, és már eszméletlenül viszket... Direkt elmondtam, hogy ne, erre amikor megöleltek, ráfújt egy csomót... Váá de mérges vagyok...
Szerintetek mit csináljak? Úgy látszik, egyesek nem értenek a szép szóból..
Én erre az esetre tartogatok otthonra saját parfümöt. Szeretem, ha nincs az illat összekeverve ,így mindenki megkapja a levendulás parfümöm.
Te is beújíthatnál egy vizes üvegcsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!