Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Mit tegyek, hogy ne locsoljana...

Mit tegyek, hogy ne locsoljanak meg? Hogyan értessem meg velük, hogy nem szabad?

Figyelt kérdés

Már voltak itt nálunk 3-man is. Az egyikük tök jól megértette, a másik 2 annak ellenére is meglocsolta a nyakamat, hogy elmondtam, hogy ne...

Nem hisztizésről van szó, hanem ha a hajamra fújják, akkor kihullik (akkor is, ha a végére fújják), ha a nyakamra, akkor kijön az allergiám, kb 2 hétig ekcémás lesz, ha a ruhámra, akkor ugyanúgy ekcémás foltok jönnek ki rajtam, mert allergiás vagyok az illatanyagokra (és ezekben az olcsó kölnikben szinte csak azok az anyagok vannak, amikre allergiás vagyok).

Kb 15 perce fújtak a nyakamra, és már eszméletlenül viszket... Direkt elmondtam, hogy ne, erre amikor megöleltek, ráfújt egy csomót... Váá de mérges vagyok...

Szerintetek mit csináljak? Úgy látszik, egyesek nem értenek a szép szóból..

2012. ápr. 9. 09:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%

Én erre az esetre tartogatok otthonra saját parfümöt. Szeretem, ha nincs az illat összekeverve ,így mindenki megkapja a levendulás parfümöm.

Te is beújíthatnál egy vizes üvegcsét.

2012. ápr. 9. 09:05
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Adjál nekik egy vizes spricnit, hogy légyszíves azzal locsoljanak meg, mert a parfümökre allergiás vagy.
2012. ápr. 9. 09:06
 3/20 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, csak most nincs itthon ilyen :S És valahogy a mai napot kéne túlélni...
2012. ápr. 9. 09:06
 4/20 A kérdező kommentje:
De mondjuk azt sem értem, hogy miért kötelező ilyen áron is meglocsolni.. Miért nem lehet úgy venni, hogy meglocsoltak??
2012. ápr. 9. 09:07
 5/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk kezdek álmosodni a sok allergiagyógyszertől, lehet végigalszom a napot.. jó is lenne
2012. ápr. 9. 09:07
 6/20 anonim válasza:
100%
Nem kötelező ám locsolókat fogadni,pláne ha tudod,hogy értetlenek,és így is úgy is locsolni fogják rád azt a sok büdös pacsulit!
2012. ápr. 9. 09:22
 7/20 anonim válasza:
100%
zárd be az ajtót vagy menj el otthonról
2012. ápr. 9. 09:26
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Anyukádékkal laksz? Mert ha egyedül, ne nyiss ajtót!
2012. ápr. 9. 09:31
 9/20 anonim válasza:
84%
Én nem megyek ki.Utálom ezt a ceremóniát,nem is készültem rá.Majd ha a kislányom nagyobb lesz akkor fogok de még csak 9 hónapos öt nem kell locsolgatni engem meg hagyjanak már békén ezzel.Így kapu bezárva .Fiamnak(5 éves)megmondtam ha kiabálnak se megy ki.Ennyi!!! 26/N
2012. ápr. 9. 09:45
 10/20 anonim válasza:
32%
Készíts ki egy vödröt, vízzel. Sokkal jobb mulatság és talán még a kölnit is lemossák rólad és nem fog kipattogni.
2012. ápr. 9. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!