1/14 anonim válasza:
semmi extra. berakom a vízbe, megfő és a levében hűl ki
3/14 anonim válasza:
Hideg vízbe teszem oda, bele egy fej hagyma, fokhagyma, szemes bors. Ahány kiló annyi óráig, a levében hagyom kihűlni, amit elteszek a fagyóba levesnek. Ennyi kb.
4/14 anonim válasza:
Ahogy a 3-as. :)
Én még egy-két borókabogyót is szoktam beletenni, egy babérlevelet, és szegfűborsot.
És ami lényeges: épphogy csak gyöngyöző vízben főzöm, ne lobogjon.
5/14 anonim válasza:
Én még sosem ettem húsvéti sonkát. Olyan ízű, mint a bolti sonka? A felvágottra gondolok, ami régen gépsonka néven futott.
6/14 anonim válasza:
#5: Holnap még vannak boltok, hajrá! És nem, nagyon nem olyan.
7/14 anonim válasza:
De mind túl nagy, egy személynek túl sok lenne.
8/14 anonim válasza:
#7: Egymagamra vettem 1,5 kg-osat. Nem muszáj ám egy ültő helyben bepuszilni! Megy pizzára, rántottához, viszem melóba kajálni, bablevesbe, akármi.
9/14 anonim válasza:
5. A gepsonkának nem sok köze van a sonkahoz...húscafatokból preselt tömb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!