Majonézes krumplisaláta: héjában vagy kockázva főzitek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 20:51
A kérdező szavazást indított:
Egyben főzöm meg a burgonyát és utána hámozom
Meghámozom a burgonyát és felkockázva/karikázva főzöm puhára
37 szavazat
3/9 anonim válasza:
Kockázva? A salátába szeletelve kell!
5/9 anonim válasza:
Héjában, és ha kihűlt, akkor karikákra vágom.
6/9 anonim válasza:
Héjában. Egészen más íze van, ha héjában főzik, szerintem sokkal jobb, és nem ázik szét, nem lesz vízízű.
7/9 anonim válasza:
Autentikusan kiflikrumplibol hejaban fozve es karikazva ... de a 'hidegkonyhaban' siman keszitik kockara vagva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!