Miért sajnálják le, akinek bolti jelmeze van?
Benne vagyok több anyukás csoportban és teljesen el vannak ájulva a saját készítésű jelmezektől. Akkor is, ha amúgy ritka pocsék munka. Vagy teljesen ötlettelen. Gyakran drágábban is jön ki, mint a bolti. Vagy konkrétan semmilyen és már 20 éve is szakállas volt (pl csillagfejű csavarhúzó)
És persze a kommentek. Milyen jó is annak a gyereknek, akinek anyukája csinál jelmezt és nem a boltban veszi. Nekem anyu mindig csinált. Akkor persze még az volt a szokványos, nem volt ilyen kínálat. De ha valakinek bolti jelmeze volt, hát az messze szebb és minőségibb volt. Nem beszélve arról, hogy a legtöbb házi barkács jelmez csak felvonulni jó, mert utána sétálni, táncolni, létezni benne lehetetlen.
Nem tudom. Szerintem a bolti általában jobb, mint a saját készítésű, hiszen sokan nem érteknek hozzá és eléggé gagyi lesz az végeredmény. (Persze vannak tök jó ötletek is, és jó kivitelezések is.)
Gondolom, vannak olyan anyukák akik ezzel is fényezik magukat, hogy ők milyen szuperek, hogy saját maguk készítik a jelmezt.
Az én gyerekeim (óvodás és harmadikos) még örülnek is ha másnak is ugyanolyan a jelmeze.
De ők amugy sem egyediek akarnak lenni, hanem annak beöltözni, amik amúgy lenni szeretnének.
Nem mondom pl hogy egy gyerek ne szeretne beöltözni "farsangi jelmezverseny első díjas oklevélnek", de sokkal inkább az jut eszembe, hogy ez anyuka ötlete volt a győzelemhez.
Szoktam is mondani az enyémeknek, hogy vagy keressünk nagyon kreatív jelmezt, amivel nyerhetsz vagy válassz olyat, ami lenni szeretnél, de tizedik Elzaként biztos nem nyersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!