A kedvencem az egész évben a december, a karácsonyi hangulat, a szenteste...ismé tlődhetne minden.hónapban. De most olyan gáz hogy elmult, anya azt se engedu hogy a karácsonyfa alatt uljek,pedig még megvan. Karácsonyi zenét sem hallgathatok. Ugy elszaladtak az ünnepek... HolnPután meg suli. Ki van hasonló véleményel?
Én is sajnálom, hogy elmult, de azt jobban, hogy hétfőn suli
2016. jan. 2. 16:17
2/13 anonim válasza:
Igen, nagyon sajnálom. Mindig olyan üresnek érzem magam szenteste után. :( (Számomra csak a szentestének van karácsonyi hangulata.)
Számomra a karácsonyi készülődés és a karácsony a legszebb időszak az évben.
Az ünnepi sorozat kezdődik Halloween-kor, utána szülinap van a családban novemberben, majd kezdődik a karácsonyi készülődés. Aztán advent, mikulás és szenteste... Itt pedig vége egy évre. :(
2016. jan. 2. 17:05
3/13 anonim válasza:
Én örülök hogy vége a karácsonynak meg az egész ünnepi időszaknak, utálom ezt az időszakot
2016. jan. 2. 19:15
4/13 anonim válasza:
Nem. Úgyis mingyár itt a következő.
2016. jan. 2. 19:17
5/13 A kérdező kommentje:
Hát azér nem annyira mingyár... egyévmúlva. Az azér nem kevés. Gondolj csak bele, a tavalyi is milyen régen volt
2016. jan. 2. 19:46
6/13 anonim válasza:
Én is imádom a karácsonyt. A kedvenc ünnepem. Dec. 27-én már azt várom hogy mikor lesz megint kari. A sulitól se vagyok boldog, de jó lesz találkozni a barátokkal.
12/L
2016. jan. 2. 21:42
7/13 anonim válasza:
Jó emlékeim vannak róla. Egy percét nem sajnálom.
2016. jan. 2. 21:46
8/13 anonim válasza:
Én nem sajnálom,nekem mindegy, de ha ahhoz van kedved, igenis ülj be a fa alá! Hát ne szabja már meg, hogy hol ülj! Menj oda már csakazértis! Kivéve, ha annyira szigorú, meg vitatkozni akar, mert szereti a vitatkozást. De hát na, hogy ott ücsörögjél, minek hozzá engedély?
2016. jan. 2. 21:52
9/13 anonim válasza:
Én is bánom,de a főzés,takarítás,mosás,stb nagyon lefáraszt,szóval ezt a részét nem bánom hogy elmúlt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!