Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudom, hogy már elmúlt karácso...

Tudom, hogy már elmúlt karácsony, de? Jogosan vagyok egy kicsit morcos apámra?

Figyelt kérdés
Apám külföldön dolgozik, megengedte a főnöke, hogy karácsonykor itton legyen. Szokásosan hozta a dirigálós formáját, de ez most mellékes. 24-én bejelentette, hogy semmilyen ajándékot nem vett senkinek, mert se kedve, se türelme nem volt hozzá. A kezembe nyomott × ezer forintot, ennyivel letudta. Amit tőlem kapott, kb bevágta a sarokba, pedig olyat vettem neki, amire szüksége volt.

2014. dec. 29. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy nem esett jól...Tudd be annak, hogy biztosan fáradt.
2014. dec. 29. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Hát nem volt szép viselkedés tőle.Az hogy pénzt kaptál az a kisebbik gond.Az hogy az ajándékodat nem megfelelően kezelte az szomorú.Én a helyedben ezt a sérelmet megbeszélném vele!Hány éves vagy?
2014. dec. 29. 23:36
 3/4 anonim válasza:
100%
Megértem, hogy nehesztelsz rá, ez mindenkinek nagyon rosszul esne. Egy ilyen helyzetet nehéz kívülről objektíven megitélni, főleg ennyi információ alapján. Ha egyébként jó a viszonyotok, akkor próbáld meg betudni a viselkedését munkahelyi problémáknak és várd a következő hazalátogatásást.
2014. dec. 29. 23:37
 4/4 anonim ***** válasza:
39%
Könnyű arra fogni, hogy fáradt. Ha valaki szeret valakit, fáradtan is próbál örömet szerezni neki. Apád egy gyökér, bocs.
2014. dec. 30. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!