Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van olyan, hogy valaki csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki csak azért jön össze valakivel, mert sajnálja, vagy mert szimplán szereti őt?

Figyelt kérdés
Tehát van egy lány, akinek elég üres az élete, és mondjuk elég sok fiú megbántotta, és van egy srác, akit sajnál, vagy csak tudja, hogy a srác nagyon szereti, és emiatt jön össze vele?
2023. febr. 3. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Velem történt már hasonló, csak fordítva. Srác vagyok és volt egy lány, akinek nagyon kevés volt az önbizalma/önbecsülése. Össze akart velem jönni és megsajnáltam, ezért összejöttem vele. Igazából a kapcsolat annyiban kifulladt, hogy a buszon egymás mellé ültünk és néha megöleltük egymást. Nekem nagyon kínos volt az egész, nem éreztem jól magam. Végül békésen szakítottunk, de azóta picit összeszedte magát, emberszámba veszi magát.

Szóval rá jó hatással volt, de rám nem... Nem mennék bele még egyszer egy ilyen kapcsolatba és ez elsülhetett volna rosszul is, szóval nem ajánlom.

2023. febr. 3. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"mert szimplán szereti őt?"

Mi ez a "szimplán"?

Vay szereti, vagy nem.

2023. febr. 4. 01:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ritkán, de előfordul.
2023. febr. 4. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy ilyen nem fog működni ha benned nincs vonzalom. Ha nem működik akkor pedig vége lesz egyszer, és még rosszabb lesz neki mint amiért sajnáltad.
2023. febr. 5. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!