Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor veszekedtem valakivel, jópárszor letiltottam, most pedig hűvös velem?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy igazából vannak érzései, de mivel sokszor letiltottam, így gyakran nem tudja leírni őket, mert egész egyszerűen benne van folyton, hogy nem tudja, miért tiltottam le, és nem tudná elviselni, hogy mégegyszer letiltom, ezért gyakran inkább nem is ír... Ez így valós, vagy kamuduma?2022. okt. 16. 20:18
1/2 anonim válasza:
Szerintem engedd el. Egy egészséges párkapcsolat nem működik úgy,hogy összevesztek és letiltod, majd feloldod és újra összevesztek... Gondolom a másik fél szeretné megbeszélni a problémát, kibékülni, ehelyett letiltod és nem adsz rá esélyt. Nagyon gyerekes viselkedés, jobban jár a másik fél, ha megszakítod a kapcsolatot végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!