Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent, ha a fiú néha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha a fiú néha nem bírja ki, hogy ne írjon rám, de utána meg hamar hűvös lesz és alig válaszolgat? Annyit tudok, hogy tetszem neki, de akkor miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 24. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas a beszélgetés talán
2020. ápr. 24. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem szeret neten beszélni
2020. ápr. 24. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Nem akarlak megijeszteni, de ez nem jó jel..

1. Hogyha sok lánnyal ismerkedek egyszerre akkor szoktam ezt csinálni, hogyha kezelhetetlenül sokkal

2. Hogyha kanos vagyok, de már kezdek lejjebb adni a szintből

De minden férfi más.. Szerintem kérdezd meg tőle.. Személy szerint én szeretem a mély beszélgetéseket és itt a lehetőség, hogy kiprovokáld tőle.

2020. ápr. 24. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem egésznap a telefonját nyomkodja, hanem programja is van közben. Jön, megy
2020. aug. 19. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!