Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok futni utána, de ő nem ír. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát kicsit régebben kavartam egy fiúval akivel már ismertük egymást előtte. Aztán vasárnap részegen ráírtam,amire válaszolt is,azt mondta régen akart már velem beszélni. Aztán hétfőn és tegnap is beszéltünk.. (Közben hagyott pár olyan jelet,miszerint érdeklem/kedvel) de aztán nem írt,pedig sokszor be volt jelentkezve,ma reggel sem írt.
Nagyon félek,hogy megint ennyi volt,és nem akar megint semmit. :(
2018. júl. 11. 10:24
1/18 anonim válasza:
Részegen írsz neki és csodálkozol.
2/18 A kérdező kommentje:
Látom megfogtad a lényeget
2018. júl. 11. 10:37
3/18 anonim válasza:
De hat tegnap beszeltetek, most meg reggel fel 11 van. Ez csupan annyit jelent, hogy a sracnak van elete :D Itt az egesz nap, tuti keresni fog teged, ha erdekled. Lehet, azt hiszi, meg nem keltel fel, es nem akar zaklatni.
4/18 A kérdező kommentje:
Igen tegnap beszéltünk 13-14 órakor,de utána rengetegszer láttam,hogy elérhető. Akár ha este annyit ír,hogy 'bocsi nem volt időm ma de jóéjt' vagy ilyesmi.
És tudom,picit túlspilázom,de rettegek
2018. júl. 11. 10:49
5/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul a tegnapi beszélgetés végére elég slampos lett a story,meg jöttek az egyszavas válaszok
2018. júl. 11. 10:50
6/18 anonim válasza:
Hát márpedig neked kell futni utána most, hiszen te szeretnél tőle valamit. Dobj fel olyan témát ami őt is érdekli, esetleg találkozzatok.
7/18 A kérdező kommentje:
Az a probléma,hogy nem akarom,hogy egyoldalú legyen a "kapcsolat". Mert ha én futok utána,de ő egyszer sem keres akkor annak bem sok értelme van :/ Találkozni sajnos nyár végéig nem tudunk :/
2018. júl. 11. 11:03
8/18 anonim válasza:
Nem kobe vesett szabaly, hogy egesz nap beszelgetni kell, ha tetszik neked valaki. Tulaggodod. Ha keres, biztosan tetszel neki.
9/18 anonim válasza:
Igaza van előttem válaszolónak, nem kell egész nap beszélgetni, sőt minden nap sem. Hiszen könnyen lehet hogy kifogytok a témából aztán tényleg ilyen 1-2 szavas válaszok lesznek csak.
10/18 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek varjam amíg most ő ír vagy írjak neki valamit?
2018. júl. 11. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!