Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok futni utána, de ő nem ír. Mit tegyek?
Tehát kicsit régebben kavartam egy fiúval akivel már ismertük egymást előtte. Aztán vasárnap részegen ráírtam,amire válaszolt is,azt mondta régen akart már velem beszélni. Aztán hétfőn és tegnap is beszéltünk.. (Közben hagyott pár olyan jelet,miszerint érdeklem/kedvel) de aztán nem írt,pedig sokszor be volt jelentkezve,ma reggel sem írt.
Nagyon félek,hogy megint ennyi volt,és nem akar megint semmit. :(
Nyár végén? Ha helyes srácról van szó akkor szerinted inkább írogat egy lánnyal ahelyett hogy olyasvalakivel töltené a nyarat akivel együtt is lehet és nem csak virtuálisan??
Én is voltam ilyen cipőben és néha valóban gyönyörű volt a dolog köztünk de teltek a hónapok és a végére rájöttem hogy inkább válassza azt ami ott mellette helyettem.
Persze ha már van köztetek valami akkor ez nem érvényes de úgy jött le nekem hogy nem vagytok együtt tehát magamból kiindulva nem bonyolódnék bele egy olyan kapcsolatba ahol havonta alig tudunk találkozni.
Látod csak nem akar kicseszni veled mert tudja neked se lenne jó igy
*utolso*
Elhiszem hogy nagyon szereted és szinte már függsz is tőle de ez nem egészséges. Nem lenne jobb ha olyasvalaki iránt érezned ezt aki ott van a közeledben és nem csak egy illúzió?
Mert így hogy nem találkoztok elkepzeled hogy milyen lenne és az nem a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!