Külföldre akarok menni terhességmegszakításra, mert egészségügyi okok miatt nem engedi az orvosom most megcsinálni a műtétet, de utána már kicsúszom. Véleményeket írnátok nekem a gynmed klinikáról?
Nemrég volt a vesémmel gond, de azt nondtak a babat nem veszelyezteti, es most az orvos megis azt mondja hogy emiatt nem akarja megszakítani mert még a vesémnek baja van.
De ha ettől eltekintünk írnátok véleményemet kérlek.
Hát ha ettől eltekintünk akkor itthon és külföldön is megcsinálják, max leáll a veséd.
Nem tudom, hogy mennyire komoly a dolog. Amúgy szerintem kint megkérdezik, hogy van-e bármilyen orvosi problémád, és ott hazudhatsz.
DE SZERINTEM NE!!!!! azért ez eléggé veszélyes tud lenni.
Hát,annyi hogy nagyon be volt
gyulladva egy másfél hete, korhazban is voltam vele. Azóta el vannak intézve a papirok, de az orvos a múlthéten azt mondta hogy nem csinálhatja meg még a vesém miatt és ma voltam vissza hozzá és most sem akarja pedig már ez a 11. hetem és már másfél hete megvan a papirom, az eredmenyeim pedig sokat javultak azóta. Ezért javasolta egy ismerősöm a külföldi dolgot.
És mi köze a vesédnek az abortuszhoz? Elaltatnak, kikaparnak, mész haza. Külföldön altatás és érzéstelenítés nélkül csinálják? Vagy gondolod, hogy a lórúgásnyi hormon, amivel vetélést idéznek elő, az jobb? Az is át fog menni a veséden.
Ez így valahogy nem kerek.
7-8ig külföldön van tablettás módszer, de abból már kicsúsztál.
Angliában 20x hétig el lehet vetetni, de szerintem ott egy kész vagyok ezt megcsinálni.
Itt Magyarországon is gondolkoztam magánklinikában már.
De nem tudom melyiket lenne érdemes megpróbálni.
5: Na ilyen nincs.
Kész a papírod, befizetted, odamész, és az ügyeletes orvos megcsinálja. Nem dokit választasz, hanem intézményt.
Gondolom, kifutottál az időből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!