Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Manna ABC-kben letekerték...

A Manna ABC-kben letekerték az ital hűtőket? Mivel éjjel megy a vonatom sokszor oda megyek be. Újabban még hűvösnek sem hűvös az ital így ott tartok, hogy inkább bemegyek a trafikba.

Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 00:27
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Sőt, a légkondit is, nálunk a lányok megfőnek bent szegények.

Bizonyára hallottál róla, hogy rezsiválság van itthon...

2022. aug. 22. 00:55
 2/9 A kérdező kommentje:

Az szomorú. Mondjuk velem buktak egy vevőt. A Jászai meg a Kálvin téren is ihatatlanul meleg "hűtött" üdítőt vettem. Inkább emelne 20 forintot az áron. Így mehetek a trafikba drágábban hidegért.

Pedig alapvetően nem rossz hely az árak se szálltak el. Igaz ott az import szlovák vaníliás kóla már tavaly volt egy ezres miközben a kínainál most is 700.

2022. aug. 22. 01:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a kisboltokban az italos hűtőket estére már lekapcsolják, nappal se jár mindegyik. Magunkfajta ismerős félalkesz melósok kedvéért akik reggel meginnának valamit a tejek mögött van sör meg feles.
2022. aug. 22. 05:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok alkesz :)
2022. aug. 22. 07:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#4: Tökmindegy, ugyanúgy nem kapsz hideg italt.
2022. aug. 22. 07:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább emelne 20 forintot az áron. Így mehetek a trafikba drágábban hidegért."

Akkor most nem k#rvára mindegy hol kapod drágábban a hideg üdítőt?

2022. aug. 22. 07:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik, megint ott tartunk, mint 20 évvel ezelőtt. Akkoriban több üzletben azért nem vásároltam, mert éjszakára kikapcsolták a hűtőket, megromlott a tej, büdös volt a hús, a felvágott. Ezek a boltok aztán sorra be is zártak, mert elvesztették a vevőket. Alighanem jó lesz vigyázni, jó, hogy írtad, köszi!

N

2022. aug. 22. 08:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#7: Ma már azért előrébb tartunk, azokat nem kapcsolják le. Járok mindenféle boltokba reggel közvetlenül nyitás után, azokban mindig jó a hőfok.
2022. aug. 22. 09:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, a Kálvinon naponta-kétnaponta ugrok be a Mannába, mindig van hideg üdítő/ásványvíz.

Maximum ott az szokott gond lenni, hogy ritkán töltenek, a kedvenceim gyorsan kifogynak.

2022. aug. 22. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!