Ti nem sajnáljátok hogy vége a Karácsonynak?
Figyelt kérdés
Ki hogy van vele?2019. dec. 27. 10:58
1/17 anonim válasza:
Nem. Amióta meghalt a párom, nekem nincs ünnep.
2/17 anonim válasza:
Nem.
Szép volt, jó volt, élveztem a közös készülődést, az ajándékozást, azt, hogy együtt vagyunk, de most jólesik pár nap pihenés, aztán jön az új év, az élet megy tovább. Majd eljön újra a karácsony is, de addig is sok szép napban lesz részünk.
3/17 anonim válasza:
Én nagyon sajnálom :(
De szerencsére még nincs vége az ünnepeknek, mert jön a szilveszter és az újév :D Na meg az ünnepek közötti időszaknak is van némi hangulata :)
4/17 anonim válasza:
Nem, végre nyitva vannak a boltok és nem kell itthon ülnöm egész nap! :) Ahogy észrevettem, ezzel mások is így vannak, mert már hajnalban dugig volt a bolt emberekkel! :D
5/17 Oszkár, a pozsgafa válasza:
Nekem sajnos nem volt karácsonyi hangulatom, mert nem volt hó. Szóval nem volt minek elmúlnia. :(
7/17 anonim válasza:
Azt sajnálom,hogy ilyen gyorsan véget ért.
9/17 anonim válasza:
Nem, jó volt,de elég volt a 3 nap.
10/17 anonim válasza:
Számomra az ünnep január hatodikáig tart.
Nem fogom sajnálni, ha vége. Örülni fogok, hogy megtörtént és az emlékek fognak erőt adni tavaszig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!