Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti nem sajnáljátok hogy vége...

Ti nem sajnáljátok hogy vége a Karácsonynak?

Figyelt kérdés
Ki hogy van vele?

2019. dec. 27. 10:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kicsit sajnálom, mert nagyon nagy örömmel készülődtem, sütöttem-főztem, még a lakás kisuvickolása előtte is most örömmel töltött el. Nagyon jó volt a családdal együtt lenni, beszélgetni, most tényleg nagyon kellemesen telt mind a 3 nap. És szomorú vagyok, hogy újra vissza a tanulásba, ugyanis még sajnos egyetemre járok, és nem àllok valami jól. :( A két ünnep közt így igyekszek minél többet tanulni, és 30-án dolgozom is, Szilveszterkor pedig kettesben leszünk a párommal itthon.
2019. dec. 27. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:
én egyáltalán nem sajnálom
2019. dec. 28. 13:22
 13/17 anonim ***** válasza:
És sajnálom. Gyorsan eltelt, de hát ez van. A szilvesztert nem különösebben szeretem, úgyhogy én annak örültem volna, ha kicsit hosszabb ideig tart a karácsony :)
2019. dec. 28. 15:00
 14/17 anonim válasza:
Azt sajnálom hogy nem is volt...
2019. dec. 28. 16:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem sajnálom. Én nem szeretem, ha felborul a napirendem. Ilyenkor minden felborul. Azt mondják, az ember ilyenkor pihen meg, de kérdem én, mi ebben a pihenés? Ha főzöl, sütsz, takarítasz, nem pihensz. Ha vendégségbe készülsz, akkor nem pihensz. Ha teleeszed magad, akkor rosszul vagy, nem pihensz. Nőként szerintem szívás. Annak jó csak, akit kárpótol az érzés, hogy jóllakatta kiscsaládját. Nem beszélve a költekezésről. De ez más téma, vagyis erről egy 1000 oldalas disszertációt lehetne írni. Nekem most volt itt a család, csak minimális sütizés, de csatatér a konyha. Alig várom, hogy kitavaszodjon!
2019. dec. 28. 19:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon hiányzik ez át időszak és megint egy évet kell várnom rá 😞
2020. jan. 5. 20:57
 17/17 anonim válasza:
100%

Nekem a régi igazi karácsony hiányzik mikor kint volt jó nagy hó és tényleg hideg volt. Aztán jó volt bent lenni és csak a tv volt amit lehetett nézni. Nem pedig a telefonom ült mindenki.

Az volt a karácsony!!!

Nekem az hianyzik

2020. máj. 26. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!