Anyumék 25. házassági évfordulója lesz hamarosan, ötletek, hogy mit vegyek nekik?
Én nem vennék,hanem inkább magam csinálnék valamit, az sokkal szemééyesebb.
Csinálhatnál ilyen kollázs félét. Szerezz egy nagy falapot vagy kartont, nyomtass vagy hívass elő fényképeket az elmúlt évekből amik fontos eseményeket és boldog pillanatokat örökítenek meg, akár valami szép idézetet is írhatsz a fotók közé, vagy bármi ilyesmi.
Szépen, esztétikusan csináld meg, esetleg bekereteztetheted és rakathatsz rá üveget, hogy ne legyen olyan "egyszerű" kinézete. :) esetleg süss még nekik egy finom tortát.
De nekem ez a kollázsos ötlet tetszik és szerintem örülnének neki.:)
Hány éves vagy?
Mi egy pár ezüst karikagyűrűt adtunk és egy wellness hétvégét.
Én 25. házassági évfordulójukra biztos egy kisebb vakációzásra fizetném be őket.
A 20. házassági évfordulójukat én szerveztem meg, kaja, pia, vendégek, nagyon örültek neki, főképp hogy ezzel bebizonyitottam azt hogy képes vagyok megszervezni és összehozni bármit.
Esetleg ha ez a kettő kiesik, akor valami jelképes ajándék, fotókönyv az ténleg jó ötlet, és az első képen lehetne (ha van) ismerkedési idő alatti fotó, házassái fotó, első gyerek (ha van tesód), kirándulási fotók stb...
Figyeld minden egyes apró mondatukat, gesztusukat, esetleg próbáld meg kipuhatolni mit szeretnének.
Nekem pl szüleim szeretnének egy profi kávégépet.
Szerintem is a vakáció vagy hétvége a legjobb :)
Hidd el, ennyi idősen már igazából megvan mindene az embernek, ha akar új étkészletet, vesz egyet. Ezek csak használati tárgyak. Az emlékek,élmények jóval többet érnek.
Kuponvilág vagy hasonló oldalon nézz körül, biztosan találsz megfelelőt :)
24 éves ffi vagyok :)
Köszönöm a válaszokat, csomó jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!