Esküvői vacsorára pizza és hamburger nagyon gáz?
Eleve nem akarunk nagy esküvőt se és ezt a vacsorát is azért szeretnénk, hogy csak pár családtaggal és baráttal megünnepeljük az egészet és beszélgessünk, jól ellegyünk. Tehát nem szeretnénk nagy lakodalmat csapni meg semmi ilyesmi. Laza lenne az egész, a házunkba meghívnánk az emberkéket és mivel pénz is kevés van viszonylag+ mi szeretjük, ezért rendelnénk pizzát és hamburgert. Rendes kajában amúgy is nehezen egyeznénk meg, mert sok családtag imádja a húst, de én egyáltalán, párom meg csak nagyon ritkán eszik és így lehetne fele húsos fele meg vega. A hamburger is meg a pizza is. Nyilván mindenkinek jót akarunk, de magunknak leginkább. Még ha ez önzőn is hangzik.
Ezeket a kajákat olcsóbban meg tudjuk oldani, mint bármi mást.
Szerintetek nagyon gáz lenne?
Eleve csak az esküvő után egy laza kis családi ünneplésre invitálnánk az embereket, tehát tudná mindenki mire számítson.
Szerintem egy esküvőre ennél picit puccosabbat érdemes. Abszolút megértem, hogy nehéz megegyezni, mi legyen akkor a menü, de ez inkább egy nagyon jó szülinapi partinak hangzik.
De lehetne rendelni olyan több személyes tálakat is éttermekből, amiből bárki kedvére válogathat. :)
Persze, ez csak az én véleményem. Sok boldogságot kívánok nektek! :)
Hát elég gáz, mert pizzát, hamburgert az ember egy kerti partin vagy szülinapi partin képzel el, és nem egy esküvőn. De a logikát sem értem, mert még az is olcsóbb lenne (ha már az a gond, hogy kevés a pénz) ha otthon készül a kaja. Sült krumpli, rántott csirkemell, rántott mozarella sajt, és vegetáriánus tál még mindig olcsóbb lenne, és kulturáltabb is.
Nekem is nemsokára lesz az esküvőm, bár én nem a pénz miatt, csak mi eleve két tanúsra tervezzük amiből olyan 6 fős lesz. Mi úgy oldjuk meg, hogy esküvő után mindenkit meghívok egy étterembe egy ebédre.
Ez nagyon nem normális dolog, szerintem senkinek sem tetszene.
Sokkal jobb egy grillezés-bográcsozás, ott minden gond nélkül lehet húsos meg húsmentes kaja is, és sokkal olcsóbb, mint a pizza-hamburger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!