Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Fiúk akiknek érrettségi...

Fiúk akiknek érrettségi bálnál még nem volt autójuk ők hogyan vitték el a barátnőjüket vagy az esetleges lányt a bálra?

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 23:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ott találkoztunk. Nem kellett vinni :)
2013. márc. 11. 13:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A barátomnak volt autója, de direkt nem azzal jött, hogy tudjunk koccintani egyet.
2013. márc. 11. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Érettségin örültem annak ha a jogsim megvolt, igaz nagyon ritkán eltudtam kérni a családi autót, ha épp nem kellett senkinek, de az érettségi bálra busszal mentem. Az osztályunkban 2 embernek volt autója saját, plusz egy diák volt rajtam kívül aki eltudta kérni a szülei autóját.

Amúgy ez nem az USA, meg ez valóság, nem a film amibe mindenki autóval megy bulikba :D

2013. márc. 11. 14:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez a vaság. nem egy amerikai film. Ez az autóval viszem a lányt a bálra dolog egyáltalán nem reális, csak a szokásos amerikai filmekben van így. :D

A valóságban elég ritka, hogy egy fiúnak 18 évesen jogsija és autója legyen - vagy a szülők odaadják éjszakára az autót - és a fiú elvigye, ahelyett, hogy koccintana egy pohár pezsgővel vagy valamivel a bálon.

2013. márc. 14. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!