Vannak még rajtam kívül akik egyedül, otthon iszogatva töltik az ünnepeket?
Tavaly a vodka volt a társaságom, idén a rumra szavaztam sörrel!
28/F
Mire nem képes az ember ha unatkozik! :D Végig olvastam a beszélgetéseiteket és nagyon nevettem. :DD Ahogy hitegettétek szegény Am Erika Bélát. :DD
Így utólag is együtt érzek azokkal akik nem mentek szilveszterezni (mert én sem voltam). :) Reméljük, hogy a 2013-as év vége más lesz. ;) Egy másik L/21. :D
Ui.: A keresztfiamat is úgy hívom, h Akciós Áron. :DD De nagyon valószínű, hogy nem vele beszélgettetek. :)
Nem hitegettek. Van három vőlegényem. De még nem tudom eldönteni, hogy kihez menjek hozzá.
Bocsi, hogy a levélre nem válaszolok, de egyszerűen nem tudok. :(
BÚÉK!
Am Erika Béla voltam. :D
Akkor elnézést kedves Am Erika Béla. Sok sikert a választáshoz! :)
Akciós Áron: 2 évesen gépen írni(?) még rendesen se tud. :D Vaagy lehet, hogy gyakrabban kellene látogatnom a Keresztfiam, mert a 21. században már hamarabb tud gépelni, mint tollal, ceruzával írni? :D Lehet, hogy már modern gyerek... de akkor már az sem kizárt, hogy Te vagy a Keresztfiam?! o.O :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!