Vannak még rajtam kívül akik egyedül, otthon iszogatva töltik az ünnepeket?
Figyelt kérdés
Tavaly a vodka volt a társaságom, idén a rumra szavaztam sörrel!
28/F
2012. dec. 24. 21:29
141/181 anonim válasza:
Nekem se sikerült felpumpálnom a bicaj kerekét:/ i'm sorry, my dear..késni fogok:D 20f
142/181 A kérdező kommentje:
Majd ilyen Tarantinósan vol. 2-ként felteszem holnap is!
2012. dec. 24. 23:08
143/181 anonim válasza:
ne aggódj, úgyis az utolsó nyer szívem egyetlen szem mazsolája. <3
Am Erika Béla voltam.
144/181 anonim válasza:
Helyes....na de kösz emberek ezt a jó beszélgetést (Y) 20f
145/181 A kérdező kommentje:
Háát ez a rum nem nagyon hatott holnap a sör-pálinka kombó jön, csak korábban kezdem, még két nap és vége a Karácsonynak hála Jézusnak, aztán már csak Szilveszter marad!
2012. dec. 24. 23:10
146/181 A kérdező kommentje:
Szasz 20f!
2012. dec. 24. 23:10
147/181 anonim válasza:
És ha utolsó utáni leszek? :/ bele gondolni sem merek hogy elveszíthetlek..:D Akciós Áron
148/181 anonim válasza:
Jó éjt drágaszágaim!
Megiszom a maradék italocskámat és dőlök a zuhany alá.
remélem még összefutunk.
puszi a szátokra: Am Erika Béla.
149/181 anonim válasza:
Hova lettél 21 éves lány? Most végeztem a lovam patkolásával és felnyergelésével, szőke hercegként érkezek hozzád 2 nap múlva fehér lovam hátán.:D Ha lónyerítést hallasz majd, akkor én leszek.:D:D
150/181 anonim válasza:
holnap már Akciós áron néven jelentkezek:D Nagyon megszerettem ezt a nevet most:D 20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!