Vannak még rajtam kívül akik egyedül, otthon iszogatva töltik az ünnepeket?
Figyelt kérdés
Tavaly a vodka volt a társaságom, idén a rumra szavaztam sörrel!
28/F
2012. dec. 24. 21:29
151/181 A kérdező kommentje:
Én is köszönöm mindannyiótoknak, ha van kedvetek ökörködjetek még egy kicsit én most elmegyek kicsit kondizni aztán hajcsizni, de majd visszatérek egy másik kérdéssel! Addig is minden jót! Jó volt dumálni, már feldobtátok az ünnepemet!
2012. dec. 24. 23:12
152/181 anonim válasza:
Drága lovas hősöm. valami szép lantjátékkal is bűvölj el.
:D
Na tényleg távozok. Bár még befalok egy tál pacalt is. szexi mi? :P
Sziasztok!:)
153/181 anonim válasza:
oh my sweetheart...my soul is empty...:( i need an angel... be mine right now!:'(
Viszonzatlan szerelem miatt, elkell hagyjam e földet, most és mindörökké... Te tudd, hűen foglak szeretni mind továbbá is!!!19/F :'(
154/181 anonim válasza:
Lépek én is. Boldog Karácsonyt és jóéjt. csőő. Üdv.:Akciós Áron
155/181 anonim válasza:
Lesz lantjáték is a dudáló autók tengerében.:D
Na búcsúzom, mert el kell indulnom, ha oda is akarok érni. Addig is Boldog Karácsonyt hercegnőm és fórumtársaim!:)
156/181 anonim válasza:
Csak nehogy véletlenül Benkő Dániel lantozzon nektek...
158/181 anonim válasza:
Akciós Áron, most már minden hol fel foglak ismerni. :)
Am Erika Béla voltam. :D
159/181 A kérdező kommentje:
Na én megint benéztem kicsit, maradt egy deci a rumból! :)
2012. dec. 25. 18:55
160/181 anonim válasza:
Én megyek ma buliznnniiiiiiiiii!!!! Viszont nem tervezem,h iszom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!