Vannak még rajtam kívül akik egyedül, otthon iszogatva töltik az ünnepeket?
Figyelt kérdés
Tavaly a vodka volt a társaságom, idén a rumra szavaztam sörrel!
28/F
2012. dec. 24. 21:29
131/181 anonim válasza:
Jól van, mindenki olyan szépen bemutatkozott én meg itt poénkodom. Fene a fejemet.
Becsületes nevem, melyel világra jöttem Am Erika.
132/181 A kérdező kommentje:
Szegény Sztetem bácsit meg bántalmazzák itt a tv-ben...
2012. dec. 24. 23:04
133/181 anonim válasza:
Én meg még mindig Akciós Áron vagyok. akciósáron...:DD bontok még egy sört mert hozzátok ennyi nem volt elég..:D
134/181 anonim válasza:
Beállításoknál ügyködj valami a megjelenő nickname ügyben. onnan sima az út a sikerig. :D
Jó, nincs kukim. Csak lakótársamnak egy felcsatolható. Bár nem igazán akarom tudni, hogy mikor csatolja magára.
135/181 A kérdező kommentje:
Na benyomtam az utolsó féldecit mára, ennyi elég lesz! Majd holnap ha feltűnik egy hasonló kérdés az én leszek!
2012. dec. 24. 23:05
136/181 anonim válasza:
Zsíros B. Ödön a becsületes nevem, és szeretlek Amerika!!!csak a tiéd vagyok!!!:D
139/181 anonim válasza:
Reméljük holnap is belebotlunk egy szép kérdésedbe. :D
Fáradok. És a whiskey is fogy. ejjejjj..
140/181 A kérdező kommentje:
Ejjejjj bizony
2012. dec. 24. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!