Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt szokás adni egy...

Mennyi pénzt szokás adni egy szalagavatòn?

Figyelt kérdés
Valaki azt mondja hogy manapság kb 100 ezret kell adni, valakinél egyáltalán nem szokás bármit is adni szalagavatóra.
2012. nov. 22. 21:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kaptam rá semmit.
2012. nov. 23. 10:25
 22/25 anonim ***** válasza:
Semmit, vagyis ruhát vettünk, de pénzt csak ballagásra kaptam. Nem szokás az ajándékozás szalagavatón.
2012. nov. 23. 10:55
 23/25 anonim ***** válasza:
26%
nemhogy szallagavatóra, de még ballagásra se szokás pénzt adni, esetleg valami apró ajándékot.
2012. nov. 23. 11:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Ezt még nem is hallottam, hogy szalagavatóra szokás ajándékozni, pénzt adni. Nekem 4 éve volt, nem kaptam sem pénzt, sem ajándékot, sem virágot, szerintem ezeket ballagásra szokás, épp elég tényleg az estélyi, meg a menyasszonyi ruha kölcsönzése a tánchoz, és a többi költség.
2012. nov. 23. 11:59
 25/25 anonim ***** válasza:
26%

Szalagavatóra nem szoktak adni semmit (felénk),csak a szalagavató utáni bulira egy kis pénzt :D

Egyébként biztos vagyok benne,hogy a kőgazdag femilik szalagavatóra is százezrekért vesznek ajándékot,ballagásra meg kap a kölök egy kocsit vagy motort vagy mit tudom én.

Anyukám nem áll úgy anyagilag,hogy ballagásra és szalagavatóra is adhatott volna valami nagyobb ajándékot,vagy pénzt.Ha tele lenne pénzzel,akkor sem kaptam volna mindkét alkalommal,mert ha így elhalmozott volna mindenféle ajándékkal vagy pénzzel,akkor nem becsülnék meg semmit.

2012. dec. 6. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!