Mennyi pénzt szokás adni egy szalagavatòn?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondja hogy manapság kb 100 ezret kell adni, valakinél egyáltalán nem szokás bármit is adni szalagavatóra.2012. nov. 22. 21:18
1/25 anonim válasza:
Igen szokás vagyis nekem igen :D
2/25 anonim válasza:
Szalagavatóra minek? :O Majd ballagásra.
3/25 anonim válasza:
Szokás pénzt adni? :O
Felénk csak a ballagásnál/érettséginél van ajándékozás, szalagavatókor nincs.
4/25 anonim válasza:
én nem kaptam anno szalagavatómra semmit
4 éve volt
5/25 anonim válasza:
Szombaton lesz 2 hete, hogy volt a szalagavatóm. Egy fillért sem kaptam, de nem is vártam el. Szerintem felesleges, esetleg majd ballagásra, de pl. én 8. osztályban is csak egy húsevő virágot kértem rá.
6/25 anonim válasza:
Nekem is 2 éve volt a szalagavatóm, semmit nem kaptam. Szerintem jó ha kifizetik azt a herce-hurcát, ami a szalagavató körül van...
7/25 anonim válasza:
Semennyit.
Bőven elég nagy pénzkiadás az egész hepaj
8/25 anonim válasza:
Nekem szombaton volt a szalagavatóm. Készpénzben az egész családtól 80 ezer forintot kaptam és nagymamámtól kaptam 4 darab 100 ezer forintos értékpapírt. Átlagban mindenkitől 10 ezret kaptam és nagymamám is csak azért most adta ide mert egy éves a lekötés és így szeptemberre le fog járni, akkora amikor megyek tovább tanulni. Amúgy kaptam parfümöt is, meg fülbevalót meg ilyesmiket szóval szerintem ha akarsz ajándékot nem muszáj pénz, de osztálytársaim nem kaptak semmit.
18/L
9/25 anonim válasza:
8éve volt a szalagavatom,nem kaptam semmit. Ballagásra se.
10/25 anonim válasza:
Mármint szülőknek szerintem nem szokás. Ha a szalagavató mellé rendeznek vacsorát is, ahova meghívják a rokonokat (ami ugye pénzbe kerül), akkor esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!