Mit tegyek a nászajándékkal ha a pár kijelentette, hogy pénzt akar?
Nemtudom mit csináljak, oda adjam vagy ne?
Pár napja ezen agyalok, hogy most mit tegyek.
Hónap végén esküvő, megvettem a 4 napos csidicsudi álom kirándulást,wellness,reggeli- vacsi az árban.A menyasszony annyira elakart ide menni, hangoztatta is mikor én jártam ott a férjemmel.
Most pedig kijelentették, hogy mindenkitől pénzt várnak mert drága volt az esküvő.
Az unokatestvéremről van szó, szeretem és megadnék neki bármit de ez így már kicsit sok lenne hiszen 500 + euróba került az álomkirándulása.
Oda kellene adnom vagy adjak helyette pénzt?
Kicsit lesokkolt a kijelentése.
Én megkérdezném öket. Az ilyen "meglepetések" általában nem jó ötlet, a legtöbb ember nem igazán örül neki.
1-es: nem feltétlen ér többet, ha pl. lakásra gyüjtenek, akkor egy 4 napos szórakozás nem ér annyit, mint az 500 Euro lenne.
Én nem variálnék, ezt adnám. Személyesebb, mint csak pénzt adni, szerintem kedves volt tőled, hogy figyeltél rá, hogy ide akarnak menni.
Drága az esküvő? Már nem azért, de ez rajtuk múlik. Mindenki addig nyújtózzon, amíg a takarója ér, aztán ne a násznéppel fizettessék meg a költségeket, mert ők "akartak" egy bizonyos esküvőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!