Mi legyen a szalagavatón, ha apám nem akar táncolni? Hogyan lehetne ezt megoldani?
Három hét múlva lesz a szalagvatóm,ami nekem eléggé fontos esemény.Lesz az osztálytánc után egy keringő a szülőkkel (lány vagyok,apámmal táncolnék),de ő nem akar és nem is tud táncolni.
Arra gondoltam,hogy felkérem az ofőmet helyette,aki férfi,hogy azért ne legyen ciki,hogy nem táncolok senkivel.
Nem akarok konfliktust apámmal,mert eléggé ideges lesz,ha felhozom a témát.Nem tudom,miért,kényszeríteni meg persze nem lehet erre.
Osztályfőnök vagy csak kérjek fel egy idegent vagy senkivel se táncoljak? Hogyan lehetne ezt megoldani?
Apámon és anyámon kívül nem jön senki,csak a nagyanyám a szalagtűzésre.Élnek a nagyapáim,de ők sajnos betegek és nem tudnak táncolni.Más férfi rokonomat meg nem hívom/hívtam meg.
Az ofő rossz ötlet lenne,mert tényleg nem tudok mást! (sztem bevállalná,mert amúgy jófej,de kicsit nem tudom...érdekes lenne)
Én is ettől parázom, pedig 11.-es vagyok. A nővérem, aki most lesz 19, ő tudott táncolni apával. De én már nem, mert meghalt. És elképzelésem sincs, mit.lehetne tenni. Én ezért.szerintem nem is fogok.táncolni.
De a válaszok engem is érdekelnének. Tudom, ez nem igazán tartozott ide, és nem tudtam igazi választ adni, amiért 1000 bocsi... :/
Sajnálom,akinek nincsen apukája,de azzal nem lehet mit csinálni,nekem is van ilyen osztálytársam :(
De szerintem meg fogom kérni az ofőt,valahogy nekem ő jutott először eszembe,mert mindig panaszkodik,hogy nincs kivel táncolnia,mert nincs lánya (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!