Halloween napján ha becsöngetek a szomszédhoz, vagy akár egy ismeretlen emberhez, akkor le szidnának, vagy csak hülyének néznének?
Még nem hallottam róla, hogy a környezetemben bárki is várt volna ilyen vendéget.
Én? - simán elzavarnálak a csipába :)
Gyűjtögessél repülőjegyre és Amerikában csöngess be csokiért! A csínyeidet is ott intézd.
Én inkább a mindenszentekre és a halottak napjára készülök ebben az időszakban, nagyon elhajtanálak.
Hülyének néznének valószínűleg. Egyébként teljesen jogosan, mivel nálunk ilyen nincs. Ahogy például az USA-ban is hülyének néznének, ha húsvétkor szódával locsolgatnád a nőket. Más ország, más kultúra, más népszokások.
Természetesen én sem adnék.
Kedves lepontozók!
A kérdés arra irányul, hogy a válaszoló mit gondol erről. Senki nem tudhatja jobban, mint ő maga. A piros/zöld nem tetszésnyilvánításra való.
Eddig mindenki a kérdésre felelt, mindegyik csak 100% lehetne.
És az is igaz, hogy ez egy gyökértelen dolog nálunk, s még annyira sem ismert, mint a Valentin nap.
Én magam őröltségnek tartom mindkettőt, de mindenki úgy teszi magát nevetségessé, ahogyan akarja, de tessék engem kihagyni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!