Halloween napján ha becsöngetek a szomszédhoz, vagy akár egy ismeretlen emberhez, akkor le szidnának, vagy csak hülyének néznének?
Jaj én adnék neked, sőt veled is tartanék!:D Tudom, hogy amcsi ünnep/szokás, de nekem tetszik.
Szóval gyere, várlak szeretettel:D
A Halloween elsősorban angolszász-ír ünnep. Még itt, Kanadában sem tartja mindenki. A mi házunkban például a legtöbben ázsiaiak, indiaiak élnek, azok biztos hülyén néznének rád. Én is, de én magyarul kérdezném meg, mi a fészkes fenét akarsz?
Azokhoz szokás bekopogni, akiknek halloweeni dekoráció van a kertjükben. A "Trick or Treat" jelentése az, hogy vagy adsz csokit, vagy felrúgjuk a töklámpásodat, ami egyébként a rossz szellemeket hivatott távol tartani, szóval ha nincs, akkor szívás lesz az éjszakád.
Legalább ismerd az ünnepet, amit mindenáron majmolni akarsz... Ha Magyarországon kopogna be hozzám valaki ezzel a hülyeséggel, hát két pofont kapna. Nálunk Mindenszentek van és Halottak napja, amikor tisztelettel megemlékezünk a családunk elhunyt tagjairól. Ez nem a jelmezes hülyéskedés meg csokiosztogatás ideje, arra ott a farsang. Tessék tisztelni a magyar hagyományokat, vagy kiköltözni ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!