Miért nem értik meg a magyarok hogy Magyarországon nincs halloween hanem mindenszentek van?
Figyelt kérdés
Miért kell állandóan az amcsi baromságokat másolni
Ha ennyire amcsi másolósak akarunk lenni akkor tessék felvinni az alkohol korhatárt 21 évre!
2023. okt. 15. 15:37
81/83 anonim válasza:
Azt azért cáfolom, hogy nyugaton nincs december 6 és farsang.
Nem mindenhol valószínűleg ( ennek nincs kedvem utánanézni ) de több helyen van mindkettő.
Ausztriában élek, mindkettő van és még sorolhatnék pár országot mellé.
82/83 anonim válasza:
80-as: nem tudom MILYEN NYUGATON voltál eddig (szerintem sehol, csak hözöngsz össze-vissza), itt Németországban (de Ausztrában, Franciaországban, Holandiában is) a Mikulás igencsak fontos, mindenhol megtartott ünnep, a farsang meg nem egy nap, hanem vízkereszttöl hamvazószerdáig tartó folyamatos idöszak, minden nap rendezvényekkel, magyarul sokkal de sokkal inkább tartják, mint Magyarországon!
83/83 anonim válasza:
Ausztriából nyugatabbra gondoltam, és nem, nem állítottam higy jártam a föld összes országában se azt hogy máshol nem létezik farsang. De Írországban, Angliában, Amerikában ahol nagyban ünnepelték már akkor a Helloweent amikor mi még csak a filmekben találkoztunk vele, ott nincs. Eleve az amerikai filmek hozták el felénk (igen azt is tudom hogy nemnonnan szarmazik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!