Miért nem értik meg a magyarok hogy Magyarországon nincs halloween hanem mindenszentek van?
Miért kell állandóan az amcsi baromságokat másolni
Ha ennyire amcsi másolósak akarunk lenni akkor tessék felvinni az alkohol korhatárt 21 évre!
Részemről meg ez a Halloween-támadás rohadtul unalmas, ráadásul nem amerikai eredetű és a magyar Mindenszentek napja is kötődik hozzá. Tanulni kéne hülye kérdés és ellenségeskedés előtt.
34/F
Kérdező neked ez miért fáj amúgy? Annyira unalmas már, hogy a sok magadfajta ezen dühöng minden évben kommentekben.
Nekem is tetszik a halloween, mégis elmegyek a szeretteimhez a temetőbe. Miért zárná ki a kettő egymást?
Nem értem az egész hözöngésedet, miért zavar, hogy mások mit csinálnak?
Nekem nem tetszik a halloween, ezért nem tartom. A halottak napját értelmetlennek tartom, aki meghalt, az nem létezik többé, ezért temetöbe sem járok.
Ha eszembe jut egy meghalt szerettem, akkor otthon gondolok rá, de mindenféle hókuszpókusz nélkül.
Ennek ellenére nem akarom betilttatni sem a halloweent sem a halottak napját, mindenkinek magánügye, akarja-e valamelyiket tartani és melyiket.
Ha téged nem érdekel akkor egyszerűen szard le és ne foglalkozz másokkal. Nem kötelező ezt tartani ha nem akarod, senki nem kényszerít erre. Én magam sem foglalkozok vele mert az én gyerekkoromban ez nem volt még semmilyen szinten sem tartva, ezért hagy hidegen. Az hogy a mai gyerekek már ebben nőnek fel hogy ez szinte természetes az meg az Ő dolguk. Én engem ez nem izgat egyáltalán hogy van és hogy minek kellene lennie, és ez a hőbörgés meg főleg nem érdekel.
Ha ennyire zavar akkor zárkózz be azon a napon és szard le. Ennyi.
Én is utálom az amcsimajmolást, de ha bulizni akarnak hát bulizzanak.
-Amíg nem a magyar hagyományok kárára válik, addig azt hoznak be ide is divatba amit akarnak
-Meg amíg nem köteleznek a megtartására
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!