Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg a magyarok...

Miért nem értik meg a magyarok hogy Magyarországon nincs halloween hanem mindenszentek van?

Figyelt kérdés

Miért kell állandóan az amcsi baromságokat másolni

Ha ennyire amcsi másolósak akarunk lenni akkor tessék felvinni az alkohol korhatárt 21 évre!

2023. okt. 15. 15:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
98%

Részemről meg ez a Halloween-támadás rohadtul unalmas, ráadásul nem amerikai eredetű és a magyar Mindenszentek napja is kötődik hozzá. Tanulni kéne hülye kérdés és ellenségeskedés előtt.

34/F

2023. okt. 15. 20:38
 12/83 anonim ***** válasza:
91%
Ráadásul spirituálisként inkább legyen Halloween és nem érdekel a halottak napja. Más azzal mossa össze az idióta ellenségeskedését.
2023. okt. 15. 20:39
 13/83 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező neked ez miért fáj amúgy? Annyira unalmas már, hogy a sok magadfajta ezen dühöng minden évben kommentekben.

Nekem is tetszik a halloween, mégis elmegyek a szeretteimhez a temetőbe. Miért zárná ki a kettő egymást?

2023. okt. 15. 22:43
 14/83 anonim ***** válasza:
95%

Nem értem az egész hözöngésedet, miért zavar, hogy mások mit csinálnak?

Nekem nem tetszik a halloween, ezért nem tartom. A halottak napját értelmetlennek tartom, aki meghalt, az nem létezik többé, ezért temetöbe sem járok.

Ha eszembe jut egy meghalt szerettem, akkor otthon gondolok rá, de mindenféle hókuszpókusz nélkül.

Ennek ellenére nem akarom betilttatni sem a halloweent sem a halottak napját, mindenkinek magánügye, akarja-e valamelyiket tartani és melyiket.

2023. okt. 16. 08:27
 15/83 anonim ***** válasza:
88%
Engem ateistaként a Mindenszentek idegesít. A többség azt sem tudja, hogy mit kellene ünnepelni aznap.
2023. okt. 16. 12:54
 16/83 anonim ***** válasza:
100%
A nemzeti ünnepeinken kívül nagyjából semmilyen "magyar" ünnep sem ténylegesen magyar, szinte az összes külföldről került be a magyar kultúrába. Pl. se a karácsony, se a húsvét, de még a születésnap ünneplése sem magyar eredetű. Sőt, ha már itt tartunk, a "magyar" halottak napja sem magyar eredetű ünnep. Szóval a háborgásodban nincs semmiféle logika.
2023. okt. 16. 19:16
 17/83 anonim ***** válasza:
97%
Azért, hogy legyen miért pár embernek hőzöngeni - a többinek meg röhögni rajta, hogy miért hőzöng....
2023. okt. 16. 20:22
 18/83 anonim ***** válasza:
96%

Ha téged nem érdekel akkor egyszerűen szard le és ne foglalkozz másokkal. Nem kötelező ezt tartani ha nem akarod, senki nem kényszerít erre. Én magam sem foglalkozok vele mert az én gyerekkoromban ez nem volt még semmilyen szinten sem tartva, ezért hagy hidegen. Az hogy a mai gyerekek már ebben nőnek fel hogy ez szinte természetes az meg az Ő dolguk. Én engem ez nem izgat egyáltalán hogy van és hogy minek kellene lennie, és ez a hőbörgés meg főleg nem érdekel.

Ha ennyire zavar akkor zárkózz be azon a napon és szard le. Ennyi.

2023. okt. 17. 01:03
 19/83 anonim ***** válasza:
39%

Én is utálom az amcsimajmolást, de ha bulizni akarnak hát bulizzanak.

-Amíg nem a magyar hagyományok kárára válik, addig azt hoznak be ide is divatba amit akarnak

-Meg amíg nem köteleznek a megtartására

2023. okt. 17. 06:37
 20/83 anonim ***** válasza:
38%
Ez nem buli és nem is majmolás. Szimpla marketingfogás és üzlet az egész. Ebből rengeteg pénz származik a gyártóknak. Amint láthatod a boltok televannak Halloween-hez köthető termékekkel. Nagyon sokan meg is veszik, főleg a gyerekeknek mert egyébként szerintem egy jópofa dolog és alapból örömet okoz sok embernek, hogy pl.feldíszítheti a házat. Ez a réteg már bővül, de még így is sokkal kevesebb, mint pl. az USA-ban, ahol viszont édességeket is gyűjtenek a gyerekek. Ajánlom, hogy kicsit nézz körbe, mert ettől függetlenül még így is sokkal több gyertyát vesznek az emberek a temetőbe, mint gumipókokat.
2023. okt. 17. 07:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!