Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Miért 27-én lesz a tüzijáték?

Miért 27-én lesz a tüzijáték?

Figyelt kérdés
Kint álltunk tizedmagunkkal. Direkt ezért utaztunk fel pestre. Erre órák hosszat néztünk ki a fejünkből, hogy mi a f. van, mert sehol semmi és a járékelőkben sem volt annyi kurázs, hogy odaszóljanak, hékás, elmarad a tüzijáték. Ez a nagy szervezőképesség? Állítólag 27-ére rakták át, de 27-én mi a francot akarnak megünnepelni a tüzijátékkal?? Akkor nincsen semmilyen ünnep! Ez példátlan.

2022. aug. 20. 22:42
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a legtöbben akik igy latjak nagyon fiatalok. Még nem tudják, hogy mi vár rájuk. Nem ez érdekli. Hanem a buli, haverok, smink, stb. Talán csak annyit érzékel, hogy nem minden úgy megy vagy van ez meg az otthon, ahogy szokott.

Illetve azok, akik tanulatlanok, könnyen lehet őket befolyásolni. Nem sértésnek szántam.

2022. aug. 22. 12:03
 42/59 A kérdező kommentje:
Na tessék, kirúgták az OMSZ vezetőségét. Ezek után már kétségtelen, hogy itt nem mi hibáztunk, hanem a kormány. Mindenesetre örömmel tölt el, hogy vállalják a felelősséget és a vele járó következményeket.
2022. aug. 22. 18:49
 43/59 anonim ***** válasza:
79%
Az ünnep későbbi megtartásáról annyit, hogy nagymamám a COVID helyzet alatt töltötte be a 80-at, tudod amikor még az ment, hogy X embernél többen nem tartózkodhatnak egy helyen, miközben a rokonság meg elég nagy. Mi hónapokkal toltuk az ünneplést a kedvezőtlen helyzet miatt.
2022. aug. 22. 21:55
 44/59 anonim ***** válasza:
91%
Te ennyire nem lehetsz hülye. Azok az emberek, akiket kirúgtak, semmit nem tehetnek az egészről.
2022. aug. 22. 23:23
 45/59 A kérdező kommentje:
Ezért rúgták ki őket. Tudjuk, itt mindenki hülye, ne is mondd...
2022. aug. 22. 23:28
 46/59 anonim ***** válasza:
93%
Kellett egy bűnbak, pont az ilyen értetlenek miatt is...
2022. aug. 22. 23:57
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
És akkor az operatív törzzsel mi a helyzet, csak mert ők döntöttek a lefújás mellett... Vagy a tetve..., akarom mondani kedves kormánnyal, akinek sikerült egy 20 perces cirkusz miatt 1,65 milliárdot ellocsolni, miközben nincs rendőr, mentő, tűzoltó. Értem én hogy ünnep, de nem üres kasszánál kéne így elkölteni a pénzt
2022. aug. 23. 06:01
 48/59 anonim válasza:
91%

EMBER 2 MILLIARD forintot csesztek el!

Szerinted ki dobjak?

2022. aug. 24. 09:34
 49/59 anonim válasza:
0%
Meg nézheted volna a tűzoltast is. Tudod milyen szárság van?
2022. aug. 24. 09:35
 50/59 anonim válasza:
0%
#42 a fideszt hibaztatni mg masok f@szságára hallgatni az megy. De gondolgodni nem.
2022. aug. 24. 09:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!