Miért 27-én lesz a tüzijáték?
Figyelt kérdés
Kint álltunk tizedmagunkkal. Direkt ezért utaztunk fel pestre. Erre órák hosszat néztünk ki a fejünkből, hogy mi a f. van, mert sehol semmi és a járékelőkben sem volt annyi kurázs, hogy odaszóljanak, hékás, elmarad a tüzijáték. Ez a nagy szervezőképesség? Állítólag 27-ére rakták át, de 27-én mi a francot akarnak megünnepelni a tüzijátékkal?? Akkor nincsen semmilyen ünnep! Ez példátlan.2022. aug. 20. 22:42
41/59 anonim válasza:
Szerintem a legtöbben akik igy latjak nagyon fiatalok. Még nem tudják, hogy mi vár rájuk. Nem ez érdekli. Hanem a buli, haverok, smink, stb. Talán csak annyit érzékel, hogy nem minden úgy megy vagy van ez meg az otthon, ahogy szokott.
Illetve azok, akik tanulatlanok, könnyen lehet őket befolyásolni. Nem sértésnek szántam.
42/59 A kérdező kommentje:
Na tessék, kirúgták az OMSZ vezetőségét. Ezek után már kétségtelen, hogy itt nem mi hibáztunk, hanem a kormány. Mindenesetre örömmel tölt el, hogy vállalják a felelősséget és a vele járó következményeket.
2022. aug. 22. 18:49
43/59 anonim válasza:
Az ünnep későbbi megtartásáról annyit, hogy nagymamám a COVID helyzet alatt töltötte be a 80-at, tudod amikor még az ment, hogy X embernél többen nem tartózkodhatnak egy helyen, miközben a rokonság meg elég nagy. Mi hónapokkal toltuk az ünneplést a kedvezőtlen helyzet miatt.
44/59 anonim válasza:
Te ennyire nem lehetsz hülye. Azok az emberek, akiket kirúgtak, semmit nem tehetnek az egészről.
45/59 A kérdező kommentje:
Ezért rúgták ki őket. Tudjuk, itt mindenki hülye, ne is mondd...
2022. aug. 22. 23:28
46/59 anonim válasza:
Kellett egy bűnbak, pont az ilyen értetlenek miatt is...
47/59 anonim válasza:
És akkor az operatív törzzsel mi a helyzet, csak mert ők döntöttek a lefújás mellett... Vagy a tetve..., akarom mondani kedves kormánnyal, akinek sikerült egy 20 perces cirkusz miatt 1,65 milliárdot ellocsolni, miközben nincs rendőr, mentő, tűzoltó. Értem én hogy ünnep, de nem üres kasszánál kéne így elkölteni a pénzt
48/59 anonim válasza:
EMBER 2 MILLIARD forintot csesztek el!
Szerinted ki dobjak?
49/59 anonim válasza:
Meg nézheted volna a tűzoltast is. Tudod milyen szárság van?
50/59 anonim válasza:
#42 a fideszt hibaztatni mg masok f@szságára hallgatni az megy. De gondolgodni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!