Miért 27-én lesz a tüzijáték?
Jó, akkor szemléltetem egy példával: Eltervezed, hogy X napon kertben fogsz sütni, megvettél hozzá mindent. Aznap dörög, villámlik, fúj a szél, nem ajánlatos kinn lenni.
Mit teszel? Kimész, aztán vállalod, hogy esetleg baj legyen, vagy inkább nem állsz neki sütögetni. A megvásárolt étellel mit csinálsz? Kidobod a kukába mert hát nem tudtad aznap megsütni, vagy esetleg másnap mikor jó idő lesz megcsinálod?
Na ennyi történt itt is, csak kicsit nagyobb méretben.
#5 A kettő között nem kis különbség van! Ünnepet sehol a világon nem tartanak meg később. Ha esik, akkor esik, és akkor mi van? Legfeljebb eladják a tüzijátékot, amit nem használtak fel. De nem az, hogy áthelyezik későbbre! Ilyen a világon nincsen.
#6 OK. És ez hol volt olvasható? Merthogy bárkit kérdeztünk, nem tudott semmit.
Fogalomzavarban szenvedsz de nagyon, az ünnepet ma tartották pont. Nem lesz " augusztus 20 " 27-én, simán felhasználják a már megvásárolt és előkészített tüzijátékot. Ekkora tételnél meg nem úgy megy, hogy hopp feldobom valahova, aztán majd valaki megvásárolja.
Nézzük, legtöbb bulvár oldalon fenn volt, de még FB-n is jött szembe, sőt, politikai oldalakon is kinn volt szinte minden, hogy majd szombat délben dől el a tüzijáték sorsa, legtöbb esetben a péntek esti zivatarok miatt elmaradt programokkal együtt.
Ismétlem: Mert ott a már megvásárolt tüzijáték, amit nem angyon tudnának eltenni egy évig, lehet ki sem bírná a tárolást, de a tárolásnak alapból is lenne szép költsége és így felhasználják. Ennyi, nem tudom mi ebben a bonyolult.
Vagy az elő van írva, hogy csak és kizárólag ma lehet fellőni tüzijátékot? Nem. Szóval fogd fel úgy 27-én lesz BPen tüzijáték, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!