Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Miért 27-én lesz a tüzijáték?

Miért 27-én lesz a tüzijáték?

Figyelt kérdés
Kint álltunk tizedmagunkkal. Direkt ezért utaztunk fel pestre. Erre órák hosszat néztünk ki a fejünkből, hogy mi a f. van, mert sehol semmi és a járékelőkben sem volt annyi kurázs, hogy odaszóljanak, hékás, elmarad a tüzijáték. Ez a nagy szervezőképesség? Állítólag 27-ére rakták át, de 27-én mi a francot akarnak megünnepelni a tüzijátékkal?? Akkor nincsen semmilyen ünnep! Ez példátlan.

2022. aug. 20. 22:42
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hozzá nagy logika, hogy mivel az időjárás miatt elmaradt, de minden meg eltt hozzá véve, ami valószínűleg nem elraktározható egy évig, így el kell használni.
2022. aug. 20. 22:44
 2/59 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem meg idióta vagy! Ekkora válság közepette ez a legnagyobb bajod? Ilyen ostobaságra pénzt adni? Mégis mit ünnepelnél ilyenkor?
2022. aug. 20. 22:45
 3/59 A kérdező kommentje:
#1 Hát ez egy baromság, ne haragudj. A halloweent sem tesszük át másik hétre, csak mert esik az eső és még sorolhatnám. Az egy dolog, hogy elmarad, de akkor maradjon is el. Ezért nem fogunk megint száz kilométereket utazni, uram bocsá'. A másik meg a tájékoztatás! Nem volt. Semmilyen tájékoztatás nem volt sem a helyszínen, sem sehol.
2022. aug. 20. 22:49
 4/59 A kérdező kommentje:
Ráadásul ilyen üzemanyagárak mellett... Hihetetlen ez a kormány, de komolyan. Ki fogja kifizetni a benzinköltséget? Gondolom senki.
2022. aug. 20. 22:50
 5/59 anonim ***** válasza:
95%

Jó, akkor szemléltetem egy példával: Eltervezed, hogy X napon kertben fogsz sütni, megvettél hozzá mindent. Aznap dörög, villámlik, fúj a szél, nem ajánlatos kinn lenni.

Mit teszel? Kimész, aztán vállalod, hogy esetleg baj legyen, vagy inkább nem állsz neki sütögetni. A megvásárolt étellel mit csinálsz? Kidobod a kukába mert hát nem tudtad aznap megsütni, vagy esetleg másnap mikor jó idő lesz megcsinálod?

Na ennyi történt itt is, csak kicsit nagyobb méretben.

2022. aug. 20. 23:11
 6/59 anonim ***** válasza:
96%
Azt meg halkan jegyzem csak meg, hogy már délben bejelentették, hogy elmarad, mindezt úgy hogy már pénteken jelezték késő délután, hogy szombat délben lesz kiadva a hivatalos információ, tehát még aki az ország legtávolabbi végéből indult volna, annak is volt ideje még elindulás előtt tájékozódni, hogy hát elmarad, nem kell elindulni.
2022. aug. 20. 23:12
 7/59 A kérdező kommentje:

#5 A kettő között nem kis különbség van! Ünnepet sehol a világon nem tartanak meg később. Ha esik, akkor esik, és akkor mi van? Legfeljebb eladják a tüzijátékot, amit nem használtak fel. De nem az, hogy áthelyezik későbbre! Ilyen a világon nincsen.

#6 OK. És ez hol volt olvasható? Merthogy bárkit kérdeztünk, nem tudott semmit.

2022. aug. 20. 23:35
 8/59 anonim ***** válasza:
96%

Fogalomzavarban szenvedsz de nagyon, az ünnepet ma tartották pont. Nem lesz " augusztus 20 " 27-én, simán felhasználják a már megvásárolt és előkészített tüzijátékot. Ekkora tételnél meg nem úgy megy, hogy hopp feldobom valahova, aztán majd valaki megvásárolja.

Nézzük, legtöbb bulvár oldalon fenn volt, de még FB-n is jött szembe, sőt, politikai oldalakon is kinn volt szinte minden, hogy majd szombat délben dől el a tüzijáték sorsa, legtöbb esetben a péntek esti zivatarok miatt elmaradt programokkal együtt.

2022. aug. 20. 23:45
 9/59 A kérdező kommentje:
Épp erről beszélek, hogy az ünnep ma van, akkor miért jövő héten akarják fellőni? Mire fel? Olyan mintha decemberben születtem volna, de januárban ünneplem meg. És persze erről nem szólok senkinek, ezért decemberben jönnek hozzám a szülinapi partyra. Semmi értelme nincsen.
2022. aug. 20. 23:57
 10/59 anonim ***** válasza:
95%

Ismétlem: Mert ott a már megvásárolt tüzijáték, amit nem angyon tudnának eltenni egy évig, lehet ki sem bírná a tárolást, de a tárolásnak alapból is lenne szép költsége és így felhasználják. Ennyi, nem tudom mi ebben a bonyolult.

Vagy az elő van írva, hogy csak és kizárólag ma lehet fellőni tüzijátékot? Nem. Szóval fogd fel úgy 27-én lesz BPen tüzijáték, ennyi.

2022. aug. 21. 00:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!