Miért 27-én lesz a tüzijáték?
Nincs törvénybe foglalva, de az ünnepeket illik betartani. Az pedig nem jövő héten van. Különben is, kinek akarják fellőni? Biztosan nem fognak megint felutazni az emberek 100 km-ről. Ha eső lesz, akkor megint hülyének lesz nézve mindenki és megint halasztják egy héttel? Ez abszurdum.
Mellesleg tüzijátékot lehet tárolni, de simán eladják más államnak gond nélkül, mert nekik is szükségük van rá ünnephez. Hidd el, így megy ez. Ez a magyar kormány hülyesége, hogy ragaszkodik a bálványaihoz, még ha nulla értelme is van.
Kezd már bennem felmerülni a kérdés, hogy direkt vagy ennyire értetlen.
Azt tudtad, hogy tüzijátékot bármikor lehet rendezni, ha valaki eleget fizet? Ismétlem, fogd fel úgy lesz 27-en BP-en egy tüzijáték.
Magad nevében beszélj, hogy felutaznak vagy sem, ezt majd mindenki amga dönti el, mellesleg BP-en alapból sem két ember lakik és nem csak 100km-ről lehet odamenni.
Aztán ismétlem: Ez nem egy két filléres petárda, hogy belengetem pár országnak, hogy hé van itt pár tüzijátékunk, nem veszitek meg csak úgy?
Tárolásról meg megint sok fogalmad nincs. Tudod egy raktár sincs ingyen annak a használatát is ki kell fizetni, és nagyon nem mindegy, hogy egy hetet vagy egy évet kell még tárolni, arról az apróságról nem beszélve, hogy tűzveszélyes dolgokról beszélünk ami szintén icipicit megdrágítja a dolgokat, de ez ugye megint mellékes.
Nyugodj bele, ha normális idő lesz akkor 27-én fellövik őket.
Megpróbálom lassan írni, hátha úgy sikerül értelmezni: Annyi az értelme, hogy felhasználják a már megvásárolt tüzijátékot.
Az elpazarolt benzinről, szabadidőről meg annyit, hogy kényszerített valaki, hogy menj? Nem. Adott volt a lehetőség, hogy időben megtudd, hogy lesz-e, Adott volt. Innen meg végképp hiába keresed másban a hibát.
Tudom, újat fogok neked mondani. Az angol királynő születésnapját sem aznap ünneplik. És légy erős: még Jézus Krisztusét sem.
De a tájékozatlanságod sem a kormány hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!