Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Miért 27-én lesz a tüzijáték?

Miért 27-én lesz a tüzijáték?

Figyelt kérdés
Kint álltunk tizedmagunkkal. Direkt ezért utaztunk fel pestre. Erre órák hosszat néztünk ki a fejünkből, hogy mi a f. van, mert sehol semmi és a járékelőkben sem volt annyi kurázs, hogy odaszóljanak, hékás, elmarad a tüzijáték. Ez a nagy szervezőképesség? Állítólag 27-ére rakták át, de 27-én mi a francot akarnak megünnepelni a tüzijátékkal?? Akkor nincsen semmilyen ünnep! Ez példátlan.

2022. aug. 20. 22:42
1 2 3 4 5 6
 21/59 NTBS ***** válasza:
84%
Rossz időjárás miatt. 2006-ban nem fújtak le. Több ember meghalt a pánik miatt, mikor jött a vihar.
2022. aug. 21. 12:25
 22/59 anonim válasza:
14%
Megis érdemled hogy minuszba mentél annyi benzinárral :D
2022. aug. 21. 12:28
 23/59 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a 2006-os incidens óta nem ez az első eset, hogy máskor van megtartva. Volt már ilyen, hogy aug. végére halasztották.

Mellesleg ha én jönnék csilliárd km-ről, akkor ha mást nem is, a csodás kormányappot letölteném. Az péntek este meg szombaton is tolta értesítésben az arcomba, hogy MŰSORVÁLTOZÁÁÁÁS!

2022. aug. 21. 13:54
 24/59 qkker1 ***** válasza:
100%

"A másik meg a tájékoztatás! Nem volt. Semmilyen tájékoztatás nem volt sem a helyszínen, sem sehol."

Internet, TV, rádió minden azzal volt tele, hogy elmarad a tűzijáték!

2022. aug. 21. 14:22
 25/59 qkker1 ***** válasza:
94%

"Ráadásul ilyen üzemanyagárak mellett... Hihetetlen ez a kormány, de komolyan. Ki fogja kifizetni a benzinköltséget?"

Itt látszik, hogy csak egy idióta troll vagy!

Egyébként ti fizetitek az üzemanyagot.

2022. aug. 21. 14:24
 26/59 qkker1 ***** válasza:
90%

Itt dühöngj!

[link]

2022. aug. 21. 14:51
 27/59 anonim ***** válasza:
100%
Baszki, és ezeknek szavazati joguk van? Ha 2-vel kevesebb lenne az IQ-ja, kerti törpe is lehetne...
2022. aug. 21. 16:09
 28/59 anonim ***** válasza:
100%

1. A tűzijáték azért maradt el, mert ez volt a biztonságot tekintve a leghelyesebb döntés.

2. A tűzijátékot már megvették, nem fogják kidobni. Ha meg kidobnák akkor meg az lenne a hiszti tárgya, hogy a kormány az adófizetők millióit dobja ki.

3. Az, hogy neked a tűzijáték megnézése milyen egyéb költségekkel jár (benzin, vonatjegy, napijegy, fogyasztás stb) SENKIT nem érdekel és senkinek nincs köze hozzá. Nem lett volna kötelező feljönni, pláne úgy hogy 12 órakor dőlt el véglegese, hogy lesz-e vagy sem. Ha 12:30-kor indulsz el Bivalybasznádról autóval még akkor is max 4 óra alatt felérsz bárhonnan (mégha az autópályát ki is kerülöd). A tűzijáték 20:00-kor kezdődött volna, délután 5-re simán itt vagy. Nem potyára.

Ha mérges vagy akkor elsősorban legyél magadra, amiért cseszel tájékozódni és csőlátásod van.

2022. aug. 21. 16:23
 29/59 anonim ***** válasza:
93%
Volt tájékoztatás. Az egész miskulancia ki van fizetve. Jobb, ha kidobnak mindent?
2022. aug. 21. 22:03
 30/59 A kérdező kommentje:
Hozzánk nem jutott el a hír és akiket megkérdeztünk, azokhoz sem, hiába írjátok. Én csak azt tudom elmondani, amit tapasztaltam és az az volt, hogy senki nem tudott semmit. Szerintem nem bennünk volt a hiba.
2022. aug. 21. 22:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!