Megvettétek már Hálaadásra a Pulykamadarat?
Nem értem miért nincs hálaadás kategoria az ünnepnapok között ;) Asszonnyal mi hálát adunk.
Ti nem szoktátok megünnepelni?
Mindenkinek köszönöm, hogy vette a fáradtságot és válaszolt.
Úgy látom, hogy ez egy megosztó dolog, azt, hogy ennyire megosztó, azt én sem gondoltam. Gondoltam, hogy lesz 1-2 magát viccesnek gondoló troll, meg Igen - nem válaszok jönnek.
De ettől kreatívabbak vagytok, érvekkel, szokásokkal támasztjátok alá véleményeiteket (hasznos válaszaitokat) ami nagyon jól esik.
Először is megkérnék mindenkit, hogy ne pontozzuk le egymást csak azért, mert más a véleménye! Ne menjünk át sértegetésekbe! Fogadjuk el egymás véleményét!
Nézzük a jó oldalát! Legalabb nem unatkoztunk, mert mindig van mit ünnepelni, van mire inni . :D
Kedves válaszoló, aki írta, hogy egy ilyen napon túl vidám vagyok, beletrafáltál, tényleg ittam ma, de nem sokat :D (szerintem) kb egy uveg pezsgő meg 2 whisky :D
Nagyon jót nevettem, köszi a választ , tartsd meg a humorod :D (igyál velem egyet :D )
A hálaadásnak nyilván van egy törtenete. Nem az indiánoknak kell hálásnak lenned! Ez már regen nem erről szól! Hanem “átfordított” értelemben a családok együtt vannak, fontos ünnep ez, komolyan veszik, tavoli rokonok haza utaznak, és halat adnak pl azért h jó termés volt + az adott év sikereiért , úgy tudom ez így zajlik pontosan. Nem vagyok vmi végzetes amerikai rajongó, de őszintén sajnalom h ilyen magyarorszagon nincs, ez nagyon szép ünnep és igen is én megunneplem :D
9-es köszönöm, de tudod már feltalálták a fagyasztót, úgyhogy a pulykámnak semmi baja nem lesz, maximum a tolla fagy rá a fagyasztóban a hátára, bár mikor betettem kiabalt, gyanus, hogy már 3 órahosszaja, miota megbántottam a 2. Üveg pezsgőt már nem hallom a hangját :D :D :D
Szóval nyugi le van az fagyasztva :D
10-es imadlak 😂😂 Tenyleg ittam , de gyakori a jókedv nálam :D
Pontosan azért adnak halat ami épp történt velük az adott evben , vagyis alt azért mert jó termés volt + amik történtek. Persze van egy történelme ennek is, dde azok nagyresze mendenmonxda szerintem.
13. Nem gondoltam volna, hogy az Írek hoztak be a haloweent, mostmár ezt is tudom :D
17. Abban egyetértek, hogy az indiánok csodás népcsoport. Viszont nem azt ünneplik Hálaadáskor, hogy kiirtották őket! Olvass utána! De az indiánokat én is sajnalom:/
Na végre 19. Egyetertek maximalisan , szívemből szoltal ;) köszönöm a válaszod ;) ott a pont nalad :D
1. A Halloween nem amerikai ünnep.
2. Mindenki azt ünnepel, amit szeretne.
Miért ünnepelnék magyarként egy amcsi ünnepet, amihez semmi közöm sincs?
Mi a halloweent sem ünnepeljük. Minek? Osztom az előttem lévők véleményét.
29 Ezt nem is tudtam, hogy a Magyar Márton Nap-ból származik a Hálaadás is :D
Bár én a pulykát jobban szeretem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!