Mi az első gondolatotok arról az emberről, aki kokárdát vesz március 15-én?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 19:30
31/35 anonim válasza:
28
Igaz! Mondjuk mi nem lobogóztunk akkor sem de ez mellékes :)
29
Mi? Hogy kényszerítették, hogy rongydarab okát aggass a házadra? Jobb lett tőle az életed vagy mi?
32/35 anonim válasza:
Amerikaiak, németek, belgák, románok, stb. miért aggat(hat)nak "rongydarabokat a házukra"?
33/35 anonim válasza:
32
Az ők dolguk, ki a francot érdekel? Én ismerek románt és belgát is aki nem aggat. Mert megvan maga gondjával és nem bajlódik ilyesmivel. Nem lesz tőle sem gazdagabb, sem szerencsésebb, sem egészségesen de nagyobb ember sem.
34/35 anonim válasza:
Én is ismerek ilyet. Nem mondtam, hogy mindenki, csak azt, hogy nálunk szinte senki -utóljára tán 20 éve láttam magánházra kitéve.
35/35 anonim válasza:
#2 de igenis árt engem nagyon zavarnak a fasiszta jelképek es el kéne tuntetni mindet a viselojukkel egyutt a pokolba. Ughogx a magad nevébr beszélj!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!