Akik nem szoktatok feltenni kokárdát március 15-én, miért?
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 08:56
1/25 anonim válasza:
Mert nem látom értelmét. Felesleges. Senki sem lesz boldogabb attól ha én kokárdát viselek.
És nem mellesleg csúnya is XD
2/25 anonim válasza:
Mert minek? Mikulaskor se maszkalok Telapo sapkaban.
4/25 anonim válasza:
egyrészt minek, másrészt nem is magyarországon élek, teljesen el is szoktam róla feledkezni, harmadrészt én semmi ünnepelni vagy tisztelni valót nem látok azon, hogy gyakorlatilag már megvolt a megállapodás a császárral, hogy átengedi a reformokat, erre egy kupac idegbeteg szélsőséges inkább szétverte az országot, mert az milyen hazafias.
6/25 anonim válasza:
Utálom mikor kilyukasztja a dzsekimet.
7/25 anonim válasza:
Mert nem vagyok főúr, így főúri ruhadíszt nem tudok mire tűzni.
Aki visel, milyen visel?
8/25 anonim válasza:
Mivel munkaszüneti nap, ezért családi körben töltöm a március 15-öt,ha pedig itthon vagyok a családdal nem látom értelmét a pizsamámra feltűzni :D
9/25 anonim válasza:
6-ossal értek egyet, én sem szeretem, hogy nyomot hagy a dzsekimen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!