Mikor érdemes feltenni a nyárigumit?
Figyelt kérdés
Érdemes már most lecserélni?2016. febr. 28. 14:02
1/11 anonim válasza:
Érdemes lenne, de én majd csak április közepén cserélem. És mint mindig, ezen a télen is megbántam, hogy egyáltalán feltettem a téli kerekeket.
3/11 A kérdező kommentje:
Most is 11fok van, 2-3 hetes előrejelzés még mutat fagyást, megéri még várni vele?
2016. febr. 28. 14:23
4/11 anonim válasza:
Az örök kérdés. :)
Én még fennhagyom 2 hétig egész biztos. Utána majdnem biztos, hogy megy vissza a nyári. Teszem hozzá én inkább napközbe járok vele, ha amúgy sincs már hideg, de naplemente után reggelig még hideg van. Szóval ha te akkor jársz, akkor maradhat még utána is.
5/11 A kérdező kommentje:
én is gondoltam hogy a jövőhéten, vagy azután már visszateszem, olyan 8 körül szoktam megtenni pár KM-t, utánna délután... :D
2016. febr. 28. 14:37
7/11 anonim válasza:
Láttam én már március 15-én hóvihart! :D És nem is kell olyan nagyon régmúltra visszaemlékezni. Azt se lehetett tudni 2-3 hétre előre. Sőt 2-3 napra se pontosan.
Úgyhogy nekem még a téli marad fent. Április elején/közepén szoktam átszerelni. Szerintem idén is várok vele legalább Húsvétig. Akkor időm is lesz rá.
8/11 anonim válasza:
Április 15.-ig kötelező ausztriába, így nem kérdés, hogy 16.-án cserélem legkorábban.
9/11 A kérdező kommentje:
Addig azért már tényleg felesleges, ilyen időben... ha még lesz is hó, vagy fagyás, maximum este, hajnalban, aztán fel is olvad
2016. febr. 28. 17:06
10/11 anonim válasza:
Ez az idő teljesen kiszámíthatatlan. Egyszer süt a nap, aztán tegnap kinéztem az ablakon este, plusz 1 fok volt, hajnalban talán fagyott is. Emlékszem, hogy 3 éve március idusán jött a nagy hó. Szóval én áprilisig biztos rajta hagyom a télit, nehogy az időjárás miatt ne tudjak elindulni, ha olyan van. Persze lehet, hogy teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!