CHRYSLER 300 C Benzin v Dizelet erdemes venni? Vagy ilyen kocsit nem is erdemes megvenni?
#4es ne legyél már ennyire egyszerű! Úgy értettem, hogy akkor érdemes ilyen autót venni, ha fenn tudja tartani a kérdező, hogy havi 150ezres fizetéssel nem érdemes egy 5 méteres 2 tonnás autót venni, amibe nem F Astra áron mérik az alkatrészeket.
Egy szóval sem utaltam arra, hogy az alapján érdemes osztályozni az autókat, hogy melyiket mennyibe kerül fenntartani.
#1 Kedves valaszol koszi a valaszodatde szerintem orulnel neki haneked is lenne egy ilened vagy tudnal venni is
Normalisan kerdeztem elvarnam ha normalisan is valaszolnal ra
Pont benzinest akartam venni de abbol is mar 2db
Amugy meg sokan mondtak hogy jo sokan meg hogy nem kinek mi a jo kocsi
Benzines az kajálni fog rendesen. :D
Amúgy nagyon egyszerű a dolog: Ha kényelem fő szempont akkor valami európai kocsit választanék, ha nem annyira, akkor jó lehet ez, de motor tekintetében... a 3 literes dízel is jól viszi, cserébe fele annyival beéri mint a benzines. Kényelembe meg ugyanaz a kettő. :D Ha meg a benzin nem számít akkor már nem ezt a típust venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!