Milyen autót érdemes venni ezek közül?
Figyelt kérdés
Olyan autot szeretnék venni,viszonylag elfogadható áron, ami azért műszakilag megbizható, még ha idősebb akkor is. Suzuki Liana 1,3 GL, Mazda 323 F 1,8 Gt vagy F 1,6 Sportive, Honda Civic 1,4i LS, vagy régebbi Honda jazz, amiket néztem mind 2002- 2005 évjárat közötttiek kb. A mazda és a honda az ami nagyon tetszik. Németországból behozott auto lesz, ismerősöm ezzel foglalkozik. Vélemények?2016. febr. 27. 07:28
1/3 anonim válasza:
Mindegyik elég jó szerkezet, a rozsdára kell figyelni.
2/3 anonim válasza:
Ahogy előttem írják: jó autók, de a rozsdára figyelj!
3/3 anonim válasza:
Ilyen sorrendbe venném -honda-mazda- suzuki, azért a hondát irom előre mert a 323-sok nagyon tudnak rozsdásodni, plusz miután irtad külfödlről lesz behozva, nem tudom mennyit jársz németországba vagy ausztriában ,de hoszabb is a tél bizonyos részeken, plusz nagyon sózzák az utakat, szó szerint fehérlenek az autók, egyenes következménye a rozsdásodásnak. A hondak kevésbé rozsdásodnak szerintem. Egyébként mind a 3 jó választás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!