Mi az első gondolatotok arról az emberről, aki kokárdát vesz március 15-én?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 19:30
A kérdező szavazást indított:
Az, hogy fideszes.
Az, hogy rosszul ismeri a történelmet.
Az, hogy magyarkodik.
Az, hogy így tiszteleg a szabadságharcban elhunytak előtt.
Az, hogy hagyománytisztelő.
Az, hogy képtelen túllépni egy 200 éves történelmi eseményen.
107 szavazat
1/35 anonim válasza:
Az hogy tiszteli a hazája múltjában történt eseményeket.
2/35 anonim válasza:
Saját dolga, nem árt vele senkinek, ha ettől boldogabb, szíve joga, de amúgy nem nagyon szoktam nézegetni hogy kin vann vagy kin nincs.
3/35 anonim válasza:
Én is szeretek beleszólni, ha valaki hülyeséget csinál, de ebben mi a hülyeség? Semmi. Nem tudom mi a baj az ilyen megemlékezésekkel... Szerintem feelinges és hasznos, pedig nem vagyok nemzeti érzelmű, inkább baloldalinak vallom magam.
4/35 anonim válasza:
Annyi, hogy tiszteli a történelmet. Nem kell bele ebbe többet belelátni.
5/35 anonim válasza:
Én is szoktam hordani, mert megemlékezésnek tartom múltunk hőseiről. De nem izgat, ha más nem hordja, mindenkinek saját döntése.
6/35 molnarmarcell21 válasza:
Nekem ez magyarkodás 2002 miatt. Ne engem utáljatok érte, a Fidesz csinált belőle kirekesztő jelképet.
7/35 anonim válasza:
Ugyan azt, mint kokárda nélkül. Semmit.
8/35 anonim válasza:
Már a kokárda is kirekesztő jelkép? 6, te nagyon gyűlölködő sötét ember vagy.
9/35 anonim válasza:
Azóta nem jelkép, amióta a Fidesz kisajátította magának.
10/35 anonim válasza:
9 , nem történt semmi ilyen, ahogyan nem is történhet, nem kisajátítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!