Mindig is arra vágytam, hogy kiskoromban nagy ünnep legyen, hogy házról házra járhassunk. Persze ez sem teljesen olyan, mint a filmekben. Szerintem sosem fogom ünnepelni, csak, ha itthon is nagy ünneppé éli ki magát.
2020. szept. 20. 20:42
2/49 anonim válasza:
Remek dolog és minél több hasonlóra lenne szükség. Amikor az (esetünkben tematikus) szórakozás, móka kapja a főszerepet.
Tavaly összejöttünk a haverokkal (halloweennek megfelelő díszítéssel, filmekkel, kajával...), idén egyedül leszek, chips, édesség és 2-3 horrorfilm társaságában.
2020. szept. 20. 21:19
3/49 anonim válasza:
Semleges. Nem zavar, hogy kezd Magyarországon is népszerű lenni, mert teljesen normális jelenség, hogy a különféle kultúrák átvesznek egymástól dolgokat. A karácsony sem tősgyökeres magyar ünnep, és még rengeteg más olyan hagyomány is van, ami idegen kultúrákból került hozzánk, mégsincs körülötte akkora hőbörgés.
2020. szept. 20. 22:30
4/49 anonim válasza:
Itthon sok értelme nincs mivel nem vette át elég ember és akik tették sem minden szokást vettek át.
Viszont amerikában már maga az hogy végigsétálsz\autózol a kidíszített utcákon is egy elég jó szórakozás.
2020. szept. 21. 00:02
5/49 Deák Dominik 2020 válasza:
Mivel nem vagyok fiatal, nem úgy szocializálódtam, hogy ezt ünnepelni kellene, úgyhogy sosem fogom megünnepelni, de jó mókának tűnik.
2020. szept. 21. 06:55
6/49 qkker1 válasza:
Egy Kelta ünnep, amiből Amerikában csináltak iszonyatosan nagy üzletet.
2020. szept. 21. 10:35
7/49 anonim válasza:
Olyan országban élek ahol ünneplik rendesen. Jó mókának tűnik de én már túl öreg vagyok hogy részt vegyek benne
2020. szept. 21. 12:05
8/49 anonim válasza:
Kvázi ünnepelni nem szoktunk, ahhoz kell még legalább egy generáció, hogy az is elterjedjen (bár kíváncsi vagyok amúgy, hogy az eredetéről mennyire lesznek infók, vagy csak az marad meg, hogy házalni kell).
Magát az ünnepet imádom, már szeptemberben elkezdem díszíteni a lakást a magam örömére. Bulit is szoktunk csapni, bár asszem az idén kimarad.
2020. szept. 21. 16:33
9/49 anonim válasza:
Nagyon horror rajongó vagyok, tehát imádom. Nagyon sajnálom, hogy gyerekkoromban nem élhettem át a csoki gyűjtést úgy, ahogy az amerikai gyerekek. Iszonyat hangulatos lehet, sötétedés után végigvonulni a feldíszített házak között.
Idén szerettem volna beöltözni, és elmenni egy Halloween partyba, de több mint valószínű, hogy nem lesz egy sem.
2020. szept. 21. 19:54
10/49 anonim válasza:
Nekem tetszik a Halloween. Tetszik a tökfaragás, a díszek, szeretek ijesztő filmet nézni és Halloween buliba menni ilyentájt. Érdemes ilyenkor egyszer külföldre menni megnézni milyen. De azt nem szeretném ha itthon is minden évben az lenne a progi hogy a gyerekeket beöltöztetjük és elküldjük házalni. Fontosnak tartom a magyar hagyományt, elmenni a temetőbe gyertyát gyújtani a szeretteim sírjánál. Nagyon szép szokott lenni, és szerintem igy jó ahogy van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!