Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Hol árulnak itthon halloweenes...

Hol árulnak itthon halloweenes édességeket?

Figyelt kérdés

Tudom, amcsi ünnep, tudom, itthon nem tartjuk, hagyjuk ki a szokásos köröket.

Szóval vennék néhány különlegességet (nem csak édes, sós is érdekel), csak nem tudom, merre induljak. Tudom, hogy aldiban meg egy-két nagyobb boltban szokott lenni néha, de azok inkább csak a szokásos édességek átcsomagolva, tavaly talán haribo gumicukit láttam, cuki csomagolásos toffifeet meg ilyesmi.

Engem inkább autentikusabb dolgok érdekelnének. :) Nézegettem neten, de a külföldi rendelés árban nem éri meg.

Tudtok ötletet adni, merre érdemes indulni? Nincsenek itthon olyan üzletek, ahol külföldi termékek vannak?

Akár nem étel jellegű ötletek (dekor stb) is érdekel, ami túlmutat a tigeren meg a nagy üzletek "aktuális akció" polcán. :) Mert általában mindent külföldről rendelek, eddig a legjobb lelőhelyem egy eurós bolt volt két éve...

(Budapest)

2020. szept. 7. 18:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Kínaiban szoktak néha lenni, illetve Eurós boltban is láttam már.
2020. szept. 7. 21:39
 2/23 anonim ***** válasza:
5%

1.kőr: amcsi ünnep, hanyagolandó!

Ördög műve.

2020. szept. 7. 23:00
 3/23 A kérdező kommentje:

Kínaiban nem szoktam látni, néztem Ázsia centerben meg nagyobb piacokon is. :/

Eurósból is egy üzletlánc van, amelyikben láttam ezt-azt (bár idén még nem, mondjuk még korán van), valamelyik éven végigtúráztam egyszer a Rákóczi utat, ugye ott egymást érik a jellemzően kínai tulajos vegyesboltok, de nem nagyon volt eredmény azt az egyet leszámítva.

2, nem amcsi, hanem ősi angolszász ünnep. További szép estét.

2020. szept. 7. 23:23
 4/23 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen eredetű. Ha meg szeretnéd ünnepelni a te dolgod :) Egyébként nekem is szimpatikusabb, mint a cukor-szirupos Valentin nap...

Youtube-on remgeteg csináld magad videó van, akár édesség akár dekoráció témában. Halloween diy food illetve Halloween diy decoration keresésekkel próbálkoznék.

2020. szept. 8. 05:45
 5/23 A kérdező kommentje:

4, köszi, ezen már túl vagyok igazából. :D Mármint díszítgetem a lakást pár éve merő hobbiból, így lassan gyűlnek a dolgok, a beszerezhetőség miatt (meg amúgy is) sok a saját készítésű motyó. :)

Főzni is szoktam, bár messze nem vagyok olyan profi, mint a diy videók készítői. De boszorkányujjak, szemgolyós sütik, valamilyen tökös süti mindig van. :) Valamelyik éven földigilisztás gumicukit is csináltam, az annyira undi lett, hogy senki sem volt hajlandó megkóstolni. :D

A kérdés inkább arra irányult volna, hogy kipróbálnék néhány hagyományosabb dolgot. Pl nálunk a tökös dolgok kimerülnek a nagyobb kávéházláncok Pumpkin spice cuccaiban. De a DIY dolgokat is gyakran díszítik vagy egészítik ki olyanokkal, ami itthon nem annyira beszerezhető.

De úgy látszik, maradnak a szokásos dolgok. :)

2020. szept. 8. 06:59
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
Lidl, Aldi, TESCO, de majd kicsit később, októberben szokott lenni.
2020. szept. 8. 10:52
 7/23 anonim ***** válasza:
77%

Várj egy-két hetet, tele lesz vele az aldi-lidl!

A karácsonyi mézeskalácsokat már árulják... :) :) :)

2020. szept. 8. 12:00
 8/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem sokkal jobbak ezek a home-made kaják :D
2020. szept. 8. 16:20
 9/23 anonim válasza:
100%
kik-be is megeri benezned szerintem
2020. szept. 8. 20:53
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
USA Candy
2020. szept. 8. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!