Hol árulnak itthon halloweenes édességeket?
Tudom, amcsi ünnep, tudom, itthon nem tartjuk, hagyjuk ki a szokásos köröket.
Szóval vennék néhány különlegességet (nem csak édes, sós is érdekel), csak nem tudom, merre induljak. Tudom, hogy aldiban meg egy-két nagyobb boltban szokott lenni néha, de azok inkább csak a szokásos édességek átcsomagolva, tavaly talán haribo gumicukit láttam, cuki csomagolásos toffifeet meg ilyesmi.
Engem inkább autentikusabb dolgok érdekelnének. :) Nézegettem neten, de a külföldi rendelés árban nem éri meg.
Tudtok ötletet adni, merre érdemes indulni? Nincsenek itthon olyan üzletek, ahol külföldi termékek vannak?
Akár nem étel jellegű ötletek (dekor stb) is érdekel, ami túlmutat a tigeren meg a nagy üzletek "aktuális akció" polcán. :) Mert általában mindent külföldről rendelek, eddig a legjobb lelőhelyem egy eurós bolt volt két éve...
(Budapest)
20, juj igen, azt akartam is írni, a Kikben nem jártam jól a múltkor, de tegnap Pepco felé tévedtem, pár dolgot ott sikerült venni :) köszi :)
De sajna édességek-rágcsák ott sincsenek, szóval a fő kérdésemre nem lett megoldás. :/ Reméltem, hogy lesznek jobb ötletek a nagyáruházak aktuál akcióinál, de ez van.
Heló!
Németországban elég jókat lehet kapni (az óriás szem alakú gumicukor a kedvencem), ha esetleg van ismerősöd, aki itt dolgozik, vihetne haza, bár szerintem lennének olyanok a különböző csoportokban, akik elhoznák neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!