Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Hol árulnak itthon halloweenes...

Hol árulnak itthon halloweenes édességeket?

Figyelt kérdés

Tudom, amcsi ünnep, tudom, itthon nem tartjuk, hagyjuk ki a szokásos köröket.

Szóval vennék néhány különlegességet (nem csak édes, sós is érdekel), csak nem tudom, merre induljak. Tudom, hogy aldiban meg egy-két nagyobb boltban szokott lenni néha, de azok inkább csak a szokásos édességek átcsomagolva, tavaly talán haribo gumicukit láttam, cuki csomagolásos toffifeet meg ilyesmi.

Engem inkább autentikusabb dolgok érdekelnének. :) Nézegettem neten, de a külföldi rendelés árban nem éri meg.

Tudtok ötletet adni, merre érdemes indulni? Nincsenek itthon olyan üzletek, ahol külföldi termékek vannak?

Akár nem étel jellegű ötletek (dekor stb) is érdekel, ami túlmutat a tigeren meg a nagy üzletek "aktuális akció" polcán. :) Mert általában mindent külföldről rendelek, eddig a legjobb lelőhelyem egy eurós bolt volt két éve...

(Budapest)

2020. szept. 7. 18:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
Kelta ünnep, nem amcsi, baszki, tanulja már meg mindenki.
2020. szept. 9. 19:14
 12/23 A kérdező kommentje:
11, én tudom, csak a trollkodók jönnek mindig ezzel, azért ezt emeltem ki, hogy skippeljük. :)
2020. szept. 9. 20:34
 13/23 anonim válasza:
34%
Kelta eredetű amcsi ünnep, tanuljátok már meg baszki amikor okoskodni akartok
2020. szept. 10. 07:44
 14/23 anonim ***** válasza:
kikbek rengeteg van, en pl ott szoktam venni sokszor ha vege az unnepnek. Akkor olcsobb is :D De igy vagyok a husvetivel, karacsonyival is
2020. szept. 10. 10:52
 15/23 anonim válasza:
100%
Aldiban vettem tavaly.
2020. szept. 10. 17:49
 16/23 anonim válasza:
100%
Lidl-ben szerintem idén is lesznek édességek, kellékek. Én a napokban vettem a KiK-ben két koponyás poharat és egy tökös valamint egy denevéres girlandot. Már alig várom, hogy a Pepco-ban is kint legyenek a Halloween-es dekorációk (tavaly ott vettem két tematikus "hógömböt" és elemlámpát, amivel a plafonra lehet tökös, szellemes mintát világítani). Szóval szépen apránként nálam is gyűlnek a dolgok ^^
2020. szept. 12. 19:38
 17/23 A kérdező kommentje:
Kikben voltam tegnap, az egyetlen értelmes dolog, amit láttam, az egy nagy csontváz volt, a többi gagyiság. :/
2020. szept. 12. 19:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem valamennyi nagyobb áruházlánc (TESCO, Spar, Lidl, Aldi, stb) szokott árulni ilyeneket Halloween előtt, de vannak Budapesten kisebb üzletek is, ahol már láttam Halloweenes édességeket tavaly.
2020. szept. 17. 11:31
 19/23 A kérdező kommentje:

18,"vannak Budapesten kisebb üzletek is, ahol már láttam"

Bővebben? :) Budapest nagy, kis üzlet meg sok van.

2020. szept. 17. 12:24
 20/23 anonim válasza:
Voltam ma a Pepco-ban és már kint vannak a halloweenes kellékek! :)
2020. szept. 17. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!