Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Óvodából ballagó fiú gyerkőcne...

Óvodából ballagó fiú gyerkőcnek ajándék ötletek?

Figyelt kérdés

Unokaöcsém idén ballagott el oviból és nem igazán tudom, hogy mit adhatnék neki ajándékba. Szeretnék valami egyedi(bb) ajándékot, valami személyre szólót, de nem sok ötletem van.

Szereti a pókembert, így olyasmire gondoltam, hogy egyik ismerősömmel photoshopban csináltatok egy képet ahol ki van cserélve az arca a pókembernek az ő arcára és azt rávasaltatom egy párnára. Ez mondjuk ötletnek nem lenne rossz, de nem annyira tipikus ballagási. Csak a tipikus ballagási ajándékok meg szerintem olyan sablonosak tudnak lenni. Nyilván nehéz így, hogy nem ismeritek sem őt, sem engem, de érdekelne, hogy Ti mit adtatok hasonló helyzetben, vagy adnátok, hátha tudok inspirálódni. Köszi!

2020. jún. 15. 14:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én emlékszem a sajátomra, pedig az 28 éve volt. Én buborékfújót és egy tolltartót kaptam.

Az általános iskolás ballagásra meg Szunyoghy Kis rajziskoláját (művészeti szakközépbe mentem tovább).

2020. jún. 21. 11:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!