Óvodából ballagó fiú gyerkőcnek ajándék ötletek?
Unokaöcsém idén ballagott el oviból és nem igazán tudom, hogy mit adhatnék neki ajándékba. Szeretnék valami egyedi(bb) ajándékot, valami személyre szólót, de nem sok ötletem van.
Szereti a pókembert, így olyasmire gondoltam, hogy egyik ismerősömmel photoshopban csináltatok egy képet ahol ki van cserélve az arca a pókembernek az ő arcára és azt rávasaltatom egy párnára. Ez mondjuk ötletnek nem lenne rossz, de nem annyira tipikus ballagási. Csak a tipikus ballagási ajándékok meg szerintem olyan sablonosak tudnak lenni. Nyilván nehéz így, hogy nem ismeritek sem őt, sem engem, de érdekelne, hogy Ti mit adtatok hasonló helyzetben, vagy adnátok, hátha tudok inspirálódni. Köszi!
nem arról van szó, hogy nagy tétel, hanem hogy igazából egyáltalán nem ügy egy óvodai ballagás, főleg nem ennyire.
én személy szerint nem is emlékszem a sajátomra. néhány éve unokatesók ballagtak, kislánynak egy szál rózsaszín gerberát vittem, a kisfiúnak következő évben, ha jól emlékszem, semmit. amúgy a gyerekek ilyen plüssös csokrokat meg lufikat kaptak, de kezd ez is átcsapni abba, hogy melyik szülő tud többet felmutatni. nem kell. :) ha mindenképp ajándékozni akarsz, valóban a sulis kiegészítők hasznosak, mert annak legalább hasznát veszik a gyerkőcök, és egy kis terhet a szülőről is levesz (egy jó iskolatáska többezer Ft, mire minden taneszközt beszereznek, az nem kevés kiadás). ha jól van kiválasztva, akkor pedig a gyerek is fog neki örülni.
könyv,ceruza,tolltartó,játék kard, füzet, valami érdekesebb csoki
de ez nem olyan nagy esemény
ballagásra inkább valami olyat szoktak adni, ami már a sulihoz kötődik - ezt viszont mindenképp a szülőkkel beszéld meg, hogy mit akarnak.
a párna cuki, de inkább szülinapi-karácsonyi meglepetésnek tudnám elképzelni :)
A mi lányunk is most "ballag" - augusztusban 😑
Ajándékot nem tervezünk, viszont családi kajálást igen.
Számomra ügy ez a dolog, hiszen az ovi végével úgy gondolom vége a gondtalan gyerekkornak és megkezdődik az erőteljes szpás! (az általános iskolás ballagás jelentéltelen számomra, ott csak egyik iskolából a másikba megy az ember...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!