Szomorú voltál a középsulis ballagásod után? Sajnáltad, hogy ott kell hagynod az önfeledt tini éveidet?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 18:55
21/25 anonim válasza:
Én nagyon szomorú voltam. A sulim király volt, jók voltak a tanárok, az osztálytársaim annyira nem érdekeltek, de azért ők is elmentek. Komolyan fontolgattam, hogy visszabuktatom magam, csak hogy tovább járhassak. Így utólag visszagondolva meg kellett volna tennem. Semmit nem vesztettem volna vele. Az egyetem egy fos volt csak az időmet pazaroltam ott, és még csak össze sem barátkoztam senkivel. Dolgoztam is ami szintén tök fos volt. Az ember a belét kifutja egy kis pénzért, amit aztán nincs ideje sem energiája elkölteni. Az ember úgy érzi néha, hogy a felelősség, meg az elvárások összeroppantják. Állandó stressz, meg fáradtság. Persze, valószínűleg ha az embernek olyan munkája van amit szeret akkor ez nem ilyen, de ahhoz, hogy olyat találj nagy szerencse kell, nem is kicsi.
22/25 patrik0103 válasza:
Én szerettem a középsulimat, de semleges volt a ballagás utáni időszak. Most leginkább a régi társaság hiányzik akikkel együtt koptattuk a suli folyosóit.
Én az egyetemen nem találtam a helyem, én ott nem éreztem jól magam.
Kinek mi :)
23/25 anonim válasza:
Az életben csak a változás állandó, örültem hogy egy új kihívás vár rám és megkezdődik az életem.
24/25 anonim válasza:
Én mostanában fogok elballagni, és szerintem vegyes érzelmeim lesznek. Az iskolát alapvetően jó lesz itthagyni a sok szenvedés, megaláztatás után ami ott ért, viszont amiatt kicsit szomorú vagyok, hogy nem sikerült összebarátkoznom senkivel. Nem sikerült normális kapcsolatokat kialakítanom. Járnék én még szívesen középiskolába, csak nem ilyen körülmények között, hanem hogy én is boldog és vidám lehessek ott a közösségben, mint a többiek.
25/25 anonim válasza:
10-15 evig voltak meg remalmaim, miutan elballagtam kozepiskolabol.. Engem is alaztak a tanarok es diakok is..
Szerinted szomoru voltam, mikor vege volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!