Szülők, ti mit szólnátok ha a 13 éves lányotok újévkor a legjobb barátnőjével kicsit többet inna? (nem hol részegre gondolok, hanem hogy kicsit jobban érezné magát)
"szinte biztos" Tuti megfogalmazás. :P
Kb. mint az első, kedves kérdező. Nem nagyon barátnőznél ezek után...
Sokan kiírják facebookon is hogy: berugtam meg stb ilyesmi szövegek. És a 11-12 vagy 13 évesek is akik csak menőbbnek akarnak tűnni! És szerintem 10 ilyen emberből max1 vagy 2 rugott be tényleg. Többi csak kamu!
Majd ha 1 vagy 2 évvel idősebbek lesztek.
Emberek,mondtam egy szóval is hogy menőbbek akarunk lenni?:)
Nem azért csináljuk...nem írunk ki semmit facebookra,nem vagyunk tinipics_k...
Meg amúgy,ha egy alkalommal iszunk 1 pohár pezsgőt,meg 1 pohár valamit,akkor már is szétbarmoljuk a szervezetünket?Nem hiszem...
13 évesen 1 pohár pezsgő is sok. Ha nem azért akarsz inni, hogy menőzzél, akkor ne igyál, ennyi. Igyatok tejszínhabos kakaót. A hangulatot az is fokozhatja.
13 évesen semmiféle alkohol nem kell.
funonym007
14 évesen te aztán baromira vágod, hogy 13-14 évesnek mennyi alkohol kell. Az biztos, hogy a te szüleid sem neveltek meg, ha te azt hiszed, hogy 14 évesen baromi jó fej vagy mert alkoholt iszol. 13 évesen ne igyon senki még fél pohár pezsgőt sem. Hacsak nem gyerekpezsgő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!